אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 10 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
צבע רחיץ מומלץ לבית
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ צבע רחיץ מומלץ לבית
-
צבע רחיץ מומלץ לבית
פורסם ע"י חוי לוי מעצבת ואדריכלית פנים לוי אדריכלות ועיצוב פנים on 08/06/2025 ב11:27 pmאיזה צבע ואיזה חברה הכי מומלצת לקירות… אודה על מענה…
דבורה מעצבת פנים הגיבה לפני 3 ימים, 11 שעות 6 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
6
0
0
חברה חדשה
הצבע הכי רחיץ זה של בנג’מין מור- אבל הוא יקר ממש
אני צבעתי בבית צבע 1541P של טמבור- משי
-
68
46
0
פעילה בקהילה
לפני משי, לא צריך שפכטל אמריקאי?
-
-
274
78
0
פעילה בקהילה
היי, תודה על המידע, מעניין אותי – אם הצבע רחיץ? עשית מתחת שפכטל אמריקאי/בונדרול? וכן המס’ צבע מלמעלה זה כבר לא משנה מבחינת פרקטיקה, החומר צריך להיות טוב…
אגב הדגם שצבעת נראה צבע קאשמיר/סהרה נכון? מעניין איך זה התקבל… אכפת לך לעלות תמונה יפה?
-
74
4
0
פעילה בקהילה
בנג’מין מור – הסוג הממש מומלץ – Scuff X , אומנם יקר אבל אם זה קיר אחד – אפשר לקנות 3.6 ליטר ב 650 ש”ח.
אריחים עולים יותר וגם צריך מישהו מקצועי. בצבע אפשר גם להסתדר לבד עם ידיים טובות.
בהצלחה!
-
274
78
0
פעילה בקהילה
הנ”ל מה שכתבת זה לרחיץ רחיץ אם אני צריכה קיר יחיד…
אך מה הכי מומלץ לכל הבית, אבל שיהיה רחיץ ונעים לעין…
-
10
4
0
חברה חדשה
באמת בנזמין מור הכי טוב, אבל הוא מרגיש קצת כפלסטיק,
האופציה הבאה זה ברייט סיל (פוליין) איטלקי משי קונים את זה ברחוב יחזקאל פינת דוד בירושלים
אולי קוראים לחנות הום דקור
Log in to reply.