קדם ‹ Forums ‹ הודעות ‹ הצעות לשיפור וייעול הודעות הצעות לשיפור וייעול ת. עקבי הגיבה לפני 1 יום, 11 שעות 69 חברות · 166 תגובות ת. עקבי הייטק חברה 03/09/2025 ב8:58 am יש לאחרונה באג בתגובות אחרונות שמציג שם דיון אחר ממה שבפועל ושולח לדיון השגוי (ואז או שמתמקם על תגובה אחרת, לא כמו בטולטיפ, או שכותב על הדיון שאין עליו תגובות, כנראה בגלל מספר דף שלא קיים לדיון). זה מטעה ומבלבל… רק אני שמתי לב? עזר לך? 👍 ת. עקבי הייטק חברה 03/09/2025 ב10:02 am אני גם חוששת שהתגובות שמשתנות – נופלות בין הכסאות. ראיתי טולטיפ שהתחיל ב: גם אני שמתי לב, אבל ראיתי שזה מסתדר בדיון אחרי… היא הופיעה תחת דיון של ספרי חובה שנידון בקהילה ספרותית (הלינק לתגובה תמיד משתבש לפי הדיון שנוכחים בו באותו הרגע) מאמינה שהיא הייתה משויכת לפה, אבל כרגע גם נעלמה מהתגובות אחרונות וגם לא מופיעה בשום מקום אחר…. @taliashwartz @kedemteam שווה בדיקה. עזר לך? 👍 Page 4 of 4 → 1 … 3 4 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו