חשבונאות ומיסים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 11 דקות
ראית חשבון, חשבות שכר, דיני עבודה, מיסים, ביטו”ל, ליווי עסקים ועמותות, חוזים ועוד. מענה לשאלות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
הכרות ראשונית
קדם ‹ Forums ‹ חשבונאות ומיסים ‹ הכרות ראשונית
-
הכרות ראשונית
פורסם ע"י malkh חשבונאות ויעוץ מס on 25/06/2025 ב10:49 amשלום,
שמי מלכי קריגר יצאתי מהסמינר לפני כבר 10 שנים לאחר לימודי הנהלת חשבונות וחשיבות שכר,במשך השנים צברתי המון ידע,
תקשורת נכונה עם לקחות, ספקים ,רשויות ועוד. עד עכשיו עבדתי בעבודות מזכירות בשילוב הנהלת חשבונות,
הייתי רוצה להתקדם לעבודה רק בהנהלת חשבונות, אשמח לשמוע אם מישהי מכירה משרה פנויה בתחום בבית שמש.
ה הגיבה לפני 2 שעות, 3 דקות 3 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
54
8
0
פעילה בקהילה
שלום וברכה
1. יש את האתר “גלאט-גובס” יש שם המון הצעות עבודה. אני לא יודעת מה לגבי איזור ב”ש, אבל ממה שאני חיפשתי בעבר באיזור המרכז יש שם המון. אפשר להגדיר שיגיע אליך למייל משרות חדשות שעולות לאתר לפי התחום והאיזור שאת מחפשת.
2. יש פורום “רו”ח חרדיות” שולחים פעם בשבוע למייל קובץ עם דרושים. <b style=”font-family: inherit; font-size: inherit;”><font color=”#0b5394″>להצטרפות לרשימת התפוצה, ניתן ללחוץ</font><font color=”#b45f06″> <font color=”#b45f06″>כאן</font></font>
הרבה הצלחה!
-
54
8
0
פעילה בקהילה
הקישור להרשמה לרו”חרדיות: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIEPwj2McOLeB9CDg3rrFe-BsF3IxUWaDmftoErSyHR3e2zw/viewform
docs.google.com
טופס לרישום לפורום רו''חרדית- ברוכה הבאה 🙂
שלום, נא לשים לב לנכונות הפרטים שאת ממלאה. ההצטרפות הינה במייל אישי בלבד, לנשים חרדיות ודתיות העוסקות במקצועות החשבונאות. מצטרפות חדשות שלא השתתפו בעבר באחד הפורומים יצורפו כצופות בלבד למשך חודש. לאחר מכן תפתח ההרשאה גם לשליחת שאלות לפורום.
-
-
19
0
0
חברה חדשה
את האמת שאני מחוברת לפורום רו”ח ,חשבתי אולי מישהי פה תדע על מקום עבודה ספציפי בבית שמש שמחפשים עובדת.
-
19
0
0
חברה חדשה
אני מחוברת רק לדרושים, איך יש לי אפשרות לפרסם שאני מחפשת?
-
2030
3146
0
פעילה בקהילה
את שולחת לדרושים את הקורות חיים + הסבר שאת מחפשת עבודה בהנהלת חשבונות בבית שמש
-
Log in to reply.