סליחה שלא הסברתי טוב, אבל אני התכוונתי לשאול הפוך,
הכנסת כספים לחשבון בנק של החברה מכל מיני ומיני חשבונות בנק אחרים שונים (בדר”כ החשבונות הם של חלפנים וגופים פיננסיים ) בטענה שהכספים הם הלוואה אישית של הבעלים לחברה בע”מ שהוא הבעלים שלה,
הענין הוא שזה בדר”כ לא נכנס מחשבון פרטי שלו , (בטענה שיש לו את זה במזומן ובמטח ) אלא הוא מעביר את זה דרך כל מיני גופים פיננסיים כמו חלפנים וכדו ולפעמים אפילו מחשבונות בנק פרטיים של כל מיני ומיני אנשים , והוא טוען שזה הכנסה של “הלוואות בעלים” לחברה,
אין לי איך להוכיח אם זה נכון או שהכספים מגיעים בכל זאת מעיסקאות עלומות ומיסתוריות שהוא מבצע מאחורי הגב ונמנע מדיווח עליהם, לי יש הרגשה כזו לפחות על חלק מהסכומים המוצהרים שזה בהחלט כן עיסקאות מכר לכל דבר שהיה אמור להוציא עליהם חשבוניות מס , כי לפעמים הסכומים מוזרים וכו …ומה גם שהוא לא מגיש מסמך מהגופים הפיננסיים על כך, לכן אני שואלת האם אין צורך ליצר מסמך רשמי על כל “הלוואת בעלים” שהוא מכניס לחברה כי אם יש צורך במסמך זה יוכל להוות מעין גדר עבורו שלא יוכל על כל סכום להגיד שזה “הלוואת בעלים ” לחברה
ברגע שזה חופשי ללא מסמך וללא כל הצהרה ומידע אם ומתי זה יוחזר לו זה מקור להעלמות של הכנסות,
אני לא יודעת מה החוק ואם יש חוק בזה… ולא מוצאת דבר כתוב על כך
אשמח לתגובות תודה