שאלה לגבי תצוגת קבצי PDF במחשב

קדם Forums חשבונאות ומיסים שאלה לגבי תצוגת קבצי PDF במחשב

• שאלה לגבי תצוגת קבצי PDF במחשב

פורסם ע"י שרה בודנר  חשבונאות ויעוץ מס on 09/12/2025 ב4:17 pm

אני משתמשת בתצוגה מקדימה של קבצי PDF עי זה שיש בצד ימין את התיקיה עם הקבצים ובצד שמאל אני רואה את תוכן הקובץ, אלא שלאחרונה השתבש לי התצוגה של קבצי PDF במחשב ונפתחים רק קבצים שאני יצרתי לבד במחשב שלי, כל שאר הקבצים הוא לא פותח בתצוגה מוקדמת במקום זה הוא כותב לי בצד כך:

"הקובץ שאתה מנסה לפתוח עלול לגרום נזק למחשב שלך, אם אתה נותן אמון בקובץ פתח אותו במחשב שלך "

ואז אני חייבת לפתוח את המסמך לראות מה מכיל המסמך, וזה ממש מסרבל לי את העבודה כי אני עובדת בהנח ממוחשב עם כל הנירת , הכל מגיע במייל ואם אני צריכה לפתוח כל מסמך זה מאריך את העבודה , מי שיודעת איך ניתן להחזיר מצב לקדמותו יעזור לי מאדדדדדד תודה

שרה

05484-30377

*** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***

שרה בודנר הגיבה לפני 3 שבועות, 6 ימים 3 חברות · 4 תגובות
  • 4 תגובות
  • אלישבע חמד • סטודיו פנטזיה

גרפיקה
    חברה
    10/12/2025 ב10:29 am
    ותיקה

גם אצלי נהיה ככה

זה נראה אזהרה של ווינדוס

• Ruchama Automation

אוטומציה עסקית
    חברה
    11/12/2025 ב11:59 am
    חברה חדשה

היי שרה
    אם הקבצים שלך נפתחים בתוכנת ADOBE ACROBA- ככה את יכולה לסדר את הבעיה:

תכנסי למסמך PDF ותלחצי על האפשרות EDIT

בעזרת CTRL+K את מגיעה לחלון העדפות-Preferences , שם את בוחרת בקטגוריה Security (Enhanced)-(אבטחה משופרת), במשבצת העליונה תראי שרשום לך <b style="font-family: inherit; font-size: inherit;">Enable Protected Mode at startup (הפעל מצב מוגן בעת האתחול), את צריכה להוריד את הV מהתיבה הזו וללחוץ OK כדי לאשר את הפעולה

תבצעי הפעלה מחדש למחשב וההגדרה תישמר

רק לציין שהשינוי הזה בעצם מבטל הגנת אבטחה מסוימת של התוכנה. לשיקולך הבלעדי, אני לא לוקחת אחריות אם זה חושף את המחשב לסיכונים כלשהם 🙂
    בהצלחה!!

• Ruchama Automation

אוטומציה עסקית
    חברה
    11/12/2025 ב12:04 pm
    חברה חדשה

לגבי הבעית אבטחה- אם יש לך אנטי-וירוס מעודכן על המחשב כמו ESET או Defender של ווינדוס אז הסיכון בביטול ההגדרה הזאת נמוך יחסית, כי האנטי-וירוס אמור לתפוס קבצים בעייתיים בכל מקרה…

• שרה בודנר

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    14/12/2025 ב11:31 am
    פעילה בקהילה

בעיקרון כבר פניתי לאיש מחשבים והוא סידר לי את זה בצורה אחרת אבל זה עוזר רק לקבצים שאני יוריד מהאינטרנט מהיום והלאה

להיסטוריה זה לא עוזר , אלא שלגבי היסטוריה הוא אמר לבטל את האבטחה לכל קובץ בנפרד

אולי זה יעזור לי לסדר גם את ההיסטוריה אני אנסה.. תודה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן