שת”פ לשחקניות שווה במיוחד
-
שת”פ לשחקניות שווה במיוחד
שלום לכולן.
אני מלהקת שחקניות להפקה חדשה- סרט לילדות ונערות שב”ה יתפרסם בגדול.
אני מחפשת שחקניות שרוצות לעבוד כשת”פ,
זאת אומרת בלי תשלום כספי. אלא אם רווח של פירסום גדול והנאה
השת”פ כולל:
-4/7 ימי צילום (תלוי לתפקיד) חווייתיים מאוד.
-הסעות ללוקיישנים
-אוכל טוב בכל יום
-קטע לתיק עבודות
-והעיקר העיקר שת”פ של כיף והנאה.
מה שחשוב לנו בעיקר זה שהשחקניות וכל שאר הצוות יהנו מההפקה הזאת.
אני יודעת שאם השחקנית באה בסוף היום ואומרת לי ”תקשיבי, מירי, נהנתי היום מאוד. מחכה ליום צילום הבא” אז אני יודעת שהצילומים יצאו טוב והסרט עלה רמה. (אפשר לשאול את השחקניות והצוות שלנו מההפקה הקודמת – הסרט לבחור להיות. שאגב עף עכשיו בכל המתנסים בארץ)
אז את מי אנחנו מחפשות??
-שחקניות בת 16/18 גמיש. לתפקיד בחורה עדינה ורגישה מאוד. לעיתים אפילו בוכה מתסכול או קושי. אבל יודעת להיות חזקה כשצריך.
-שחקנית בת 18 גמיש. לתפקיד בחורה קשוחה. דרמטית מאד, מעריכה רק כבוד וכסף. (סנובית איך שאומרים)
-שחקנית בת 16/20 גמיש. אתיופית. לתפקיד בחורה עדינה ושקטה.
-שחקנית בת 16/20 עם מבטא צרפתי/רוסי כבד. לתפקיד בחורה חמודה וקלילה.
-שחקניות תאומות זהות. בנות 12/15 גמיש. מתוקות ועם ביטחון עצמי מופרז.
-אישה בגילאי 30/40 גמיש. לתפקיד שופטת בתחרות. מכובדת. עפה על עצמה קצת בקטע קומי.
-אישה מבוגרת מאוד לתפקיד קטן ומשמעותי. חמודה וזורמת שמעוניינת לבוא ליום קצר של כיף והנאה.
אני לוקחת בחשבון ששת”פ בלי כסף יעורר המון. ואני לוקחת בחשבון שהשחקניות שלומדות כמה שנים לא ירצו. אני יודעת, זה מבאס מאוד, אבל כרגע אנחנו עובדות להיכנס ולהרוויח יותר כדי שנוכל לשלם באמת את מה שמגיע לשחקניות. ולכן אני מחפשת בנות באמת שרוצות לבוא. שרוצות לשחק. שמחפשות איפה לשחק. שמבחינתם זה בסדר לבוא ולהתמסר בעבודה בשכר של ימים כיפיים ומלמדים ולא כסף.
(הסרט הקודם שלנו לבחור להיות היה גם שת”פים בעיקר. הסרט התפרסם מאוד והשחקניות שלנו קיבלו המון הצעות עבודה משם)
אם את מעוניינת ורואה אותך מתאימה לאחת מהדמויות, שלחי הודעה
ובו תמונה וקורות חיים שלך או דף ווארד שמספר קצת על עצמך ואיך הגעת לתחום של משחק.
אם אראה שאולי את מתאימה לנו אשלח לך טקסט לאודישן מצולם/פרונטלי.
נהיה בקשר. מירי.
Log in to reply.