אדמיניסטרציה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 ימים
כאן המקום לשאול, להעלות לדיון, לשתף ולהתייעץ על כל הענינים האנדמניסטריבים שאת נתקלת בהם במשרד ובעסק... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
אקסל, אקסל, אקסל
קדם ‹ Forums ‹ אדמיניסטרציה ‹ אקסל, אקסל, אקסל
-
אקסל, אקסל, אקסל
פורסם ע"י אין עוד מלבדו אדמיניסטרציה on 18/02/2024 ב4:41 pmשלום לכן,
אשמח לעזור ולהיעזר ,1. מי שמשתמשת באפשרויות של פיווט ויודעת איך עושים זאת ממספר גיליונות שונים באותו קובץ לפיווט אחד,
אשמח לפיתרון .
2. האם יש אפשרות לקבע פיווט של טבלה מסוימת, ולבחור אותה כל פעם שארצה ? אני עובדת על קובץ נתונים שונה באותו פורמט כל שבוע ועושה מחדש את כל הפיווט, אשמח לעזרתכם .תודה רבה מראש !
גיטי רבינוביץ הגיבה לפני 10 חודשים, 2 שבועות 4 חברות · 12 תגובות -
12 תגובות
-
-
913400פעילה בקהילה
בוקר טוב, תודה 😃
אני לא מכירה, מה זה ?
-
000חברה חדשה
https://airtable.com/invite/r/EIMls9dN
airtable.com
Airtable | Everyone's app platform
Airtable is a low-code platform for building collaborative apps. Customize your workflow, collaborate, and achieve ambitious outcomes. Get started for free.
-
000חברה חדשה
זו תוכנה שמשלבת בתוכה יכולות מתקדמות של אקסל ואקסס בצורה ידידותית ונוחה עם הרבה כלים מתקדמים.
-
913400פעילה בקהילה
<div>אני רואה שצריך להירשם לזה,
זה בתשלום ?
</div>
-
-
-
-
-
3131742סטטוס תעסוקתי:מנהלת קהילה
יעל, למה לא גוגל שיטס?
-
000חברה חדשה
AIRTABLE הרבה יותר מתקדמת, עם יכולות הרבה יותר מתקדמות ומבחינה וויזואלית וחוית משתמש- בלי שום השוואות!
-
913400פעילה בקהילה
לא ככ הבנתי ,
אולי אני אסביר את עצמי טוב יותר שתדעו לכוון אותי מה יותר יעיל.
יש לי דוח אקסל שאני מייצאת כל תחילת חודש .
ואז אני עושה עליו פיווט באופן ידני – וכל שבוע אותו דבר,למשל : אני מעמידה אותם ב3 טורים, טור אחד של סכום , טור אחד של ספירה וטור אחד של אחוזים.
אני מחפשת קיצור דרך במקום כל שבוע לעשות את זה מהתחלה , לייצא את הדוח הבסיסי ואז לקבל פייוט עם ההגדרה ההאחרונה או ההגדרה השמורה . אשמח לעזרתכם איך אני עושה זאת….
תודה רבה מראש !!😃
-
-
220חברה חדשה
עולה על גל האקסל…
למישהי הדרכה לבנית קובץ מאקסל להדפסה על מעטפות?
Log in to reply.