אדמיניסטרציה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 21 שעות
כאן המקום לשאול, להעלות לדיון, לשתף ולהתייעץ על כל הענינים האנדמניסטריבים שאת נתקלת בהם במשרד ובעסק... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
אקסל, אקסל, אקסל
קדם ‹ Forums ‹ אדמיניסטרציה ‹ אקסל, אקסל, אקסל
אקסל, אקסל, אקסל
פורסם ע"י אין עוד מלבדו אדמיניסטרציה on 18/02/2024 ב4:41 pmשלום לכן,
אשמח לעזור ולהיעזר ,1. מי שמשתמשת באפשרויות של פיווט ויודעת איך עושים זאת ממספר גיליונות שונים באותו קובץ לפיווט אחד,
אשמח לפיתרון .
2. האם יש אפשרות לקבע פיווט של טבלה מסוימת, ולבחור אותה כל פעם שארצה ? אני עובדת על קובץ נתונים שונה באותו פורמט כל שבוע ועושה מחדש את כל הפיווט, אשמח לעזרתכם .תודה רבה מראש !
גיטי רבינוביץ הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 4 חברות · 12 תגובות- 12 תגובות
פעילה בקהילה בוקר טוב, תודה 😃
אני לא מכירה, מה זה ?
חברה חדשה https://airtable.com/invite/r/EIMls9dN
airtable.com
Airtable | Everyone's app platform
Airtable is a low-code platform for building collaborative apps. Customize your workflow, collaborate, and achieve ambitious outcomes. Get started for free.
חברה חדשה זו תוכנה שמשלבת בתוכה יכולות מתקדמות של אקסל ואקסס בצורה ידידותית ונוחה עם הרבה כלים מתקדמים.
פעילה בקהילה <div>אני רואה שצריך להירשם לזה,
זה בתשלום ?
</div>
חברה חדשה AIRTABLE הרבה יותר מתקדמת, עם יכולות הרבה יותר מתקדמות ומבחינה וויזואלית וחוית משתמש- בלי שום השוואות!
פעילה בקהילה לא ככ הבנתי ,
אולי אני אסביר את עצמי טוב יותר שתדעו לכוון אותי מה יותר יעיל.
יש לי דוח אקסל שאני מייצאת כל תחילת חודש .
ואז אני עושה עליו פיווט באופן ידני – וכל שבוע אותו דבר,למשל : אני מעמידה אותם ב3 טורים, טור אחד של סכום , טור אחד של ספירה וטור אחד של אחוזים.
אני מחפשת קיצור דרך במקום כל שבוע לעשות את זה מהתחלה , לייצא את הדוח הבסיסי ואז לקבל פייוט עם ההגדרה ההאחרונה או ההגדרה השמורה . אשמח לעזרתכם איך אני עושה זאת….
תודה רבה מראש !!😃
חברה חדשה עולה על גל האקסל…
למישהי הדרכה לבנית קובץ מאקסל להדפסה על מעטפות?
Log in to reply.