עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,196 תיק עבודות 473 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות להגיב ל: תמחור עריכת בר מתוק קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ תמחור עריכת בר מתוק ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות שירה . אדריכלות ועיצוב פנים חברה 18/04/2021 ב10:34 pm 11 0 0 חברה חדשה דבר ראשון, תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי… לפי השיטה הראשונה- אשמח לדעת מהו טווח המחירים המקובל (בערך)- לא כולל ההוצאות הנלוות. לפי השיטה השנייה- אני מעצבת את הבר ואחראית לסדר עליו את המתוקים שהלקוחה מביאה לי. (לזה הכוונה?) האירוע הוא כרגע ספציפית בת מצווה, הבר לא ממותג (נכון לכרגע…:) הבר כולל בעיקר קינוחים, עוגות ופטיפורים. אשמח מאוד לדעת איך כל פרמטר משפיע על המחיר (גם להמשך בעז”ה) וגם- כמה בערך זה יוצא…? יעזור לי מאוד! תודה רבה רבה. עזר לך? 👍