עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 22 דקות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,275 תיק עבודות 490 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות משתפת בר בת מצוה… קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ משתפת בר בת מצוה… עיצוב והפקת אירועים ושמחות משתפת בר בת מצוה… פורסם ע"י בלומה בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. אומנות ועיצוב on 04/02/2025 ב5:47 pm המתוקים – עלינו,העמדה – על הלקוחה, עזר לך? 👍 רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. הגיבה לפני 5 חודשים, 1 שבוע 5 חברות · 4 תגובות 4 תגובות ציפי כהן צילום ומולטימדיה חברה 04/02/2025 ב6:13 pm וואו!!! מושק ויפה ברמות!!!!! עזר לך? 👍 דבורי הרשלר צילום ומולטימדיה חברה 04/02/2025 ב6:33 pm בלומה, מושקע בטירוף מעניין אותי מה המחיר לכזו הפקה לא שאני כרגע צריכה אבל להכניס לי קצת מושגים:) עזר לך? 👍 פריידי פריד צילום ומולטימדיה חברה 04/02/2025 ב7:19 pm וואו זה מקסים! בטח גם טעים! 🍰🍡🍣 עזר לך? 👍 רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. מיתוג שיווק ופרסום חברה 05/02/2025 ב9:44 am וואו איזה דברים! אם את צריכה אני עובדת ואוהבת להעמיד את הדברים היפים הללו… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו