עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,141 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות איור בחול קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ איור בחול עיצוב והפקת אירועים ושמחות איור בחול פורסם ע"י Brachi חברה on 20/07/2021 ב12:14 pm שלום אני מתעניינת בלימוד איור בחול, איפה לומדים? או שלא לומדים, רק צריך חוש וכישרון מתאים? עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ברכי שכטר אומנות ועיצוב חברה 20/07/2021 ב4:34 pm אני מלמדת ציור בחול (זה לימוד פרטני) וכמו ששאלת על הכישרון – זה באמת מאד חשוב! ויש ציירות שהגיעו לזה לבד אבל תמיד יותר כיף וקל ללמוד מניסיון של אחרים אני אישית למדתי אצל ציבי וקסמן המספר שלי:0548498747 שפת הים – תנו לחול לדבר. ברכי שכטר. עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים אומנות ועיצוב מובילה 22/07/2021 ב3:04 pm ראיתי עבודות מהממות שלך בכנס של יוצרים סביבה. אלופה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו