אשכול טיפים שווים לעיצובי פירות וירקות!!
-
אשכול טיפים שווים לעיצובי פירות וירקות!!
שלום מעצבות פירות יקרות!
אני פותחת אשכול לשו”ת וטיפים בעיצוב אוכל טרי, אשמח לשתף אתכן בטיפים שונים לעיצובי פירות וירקות שכידוע צריכים להיעשות טרי, חיסכון בזמן, שימור וכדו’
ואשמח גם לקבל מכן טיפים שמקלים על ההתארגנות ועוד….
1) כוסות עם נקטר- הכינו כמות נקטר מראש, חלקו לכוסות- סגרו במכסה והקפיאו, גם ברגע האחרון, תמיד אפשר לשלוף מוכן. (חשוב לדעת כמה זמן יושבת הנגלה במקפיא בכדי לא לשלוח דברים שעלולים להיות ישנים)
2) כל עיצוב שאתן מתכננות- תרשומנה לעצמיכן מידות ואז תכינה דף מוצר לעצמיכן עם מידות ותמונה- הדפיסו
ועשו למינציה או בתוך נילונית ותמיד תוכלנה להעתיק שוב בקלות!
3) החזיקו בסיסים מוכנים עטופים ודבוקים לעיצובים פופולאריים- חסכו זמן הכנה, ומידות סטנדרט של קלקרים.
4) פירות יער- תותים, דובדבים ואוכמניות וענבים רצוי תמיד לשטוף טרי (ולבדוק כמובן) ולשמור בקופסא ע”ג ניר סופג -כמו בחסה, מאריך את חיי המדף והנראות.
עכשיו שאלה לי אליכן:
איך מונעים מנקטר קיוי מלקבל גוון מעט חום?
טיפים לעבודה זריזה- במיוחד לערבי שבתות?
מכירות מכשירים שמקלים על פריסת פירות? או חיתוך לקוביות קטנות?- לא מנדולינות, אולי בניתן לעצמכם משהו יצירתי?
מכירות מכשיר שמפלח רימון לגרעינים-( שעושה את העבודה במקומי?)
עוד טיפים מוכחים שעוזרים לקצר זמן ובלאגן?
אשמח לעזור לכן ולהיעזר מכן!- איש לרעהו יעזורו!
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.