עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,141 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות זר פרחים לכלה קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ זר פרחים לכלה עיצוב והפקת אירועים ושמחות זר פרחים לכלה פורסם ע"י נחמה פרידמן חשבונאות ויעוץ מס on 04/09/2024 ב12:00 pm שלום,מחפשת זר פרחים לכלה, אשמח לקבל תמונות עם מחירים. עזר לך? 👍 אוונטיו. בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. הגיבה לפני 2 חודשים, 2 שבועות 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות מנוחה מ אדריכלות ועיצוב פנים חברה 04/09/2024 ב1:34 pm ממליצה על דבר נאה- *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** דגמים יפים!! עזר לך? 👍 אוונטיו. בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. אומנות ועיצוב חברה 05/09/2024 ב12:58 pm ממליצה על לאה קליינהנדלר – לבנדר, מצרפת קישור לקטלוג שלה: https://drive.google.com/file/d/1C8guXVkbkCxD4rhna1wDoE6-1C_SqAIB/view drive.google.com__קטלוג זרי כלה .pdf__קטלוג זרי כלה .pdf עזר לך? 👍 אוונטיו. בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. אומנות ועיצוב חברה 08/09/2024 ב12:22 pm אני רואה שנחסם בנטפרי, עד שיטופל תשלחי לה מייל ותשלח לך, יש לה קטלוג ענק והמון דברים מאלפים… המס’ שלה: 052-7180792 והמייל: leakflower ג’ימייל… בהצלחה ובשמחות!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו