עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,210 תיק עבודות 473 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות חתונת הכסף להורים קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ חתונת הכסף להורים עיצוב והפקת אירועים ושמחות חתונת הכסף להורים פורסם ע"י ח יערי עוד לא עברה זיהוי טלפוני חברה on 07/11/2022 ב2:18 pm אשמח לקבל רעיונות, עיצובים לרגל חתונת הכסף כל דבר יעזור לי מאוד תודה רבה chany55488@gmail.com 0 עזר לך? 0 תמר כהןעברה זיהוי טלפוני הגיבה לפני 2 שנים, 3 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות שירה אלג'םעברה זיהוי טלפוני הוראה רכזות וחינוך חברה 07/11/2022 ב9:53 pm 257 278 0 פעילה בקהילה אנחנו עשינו “הצורפים – מאז תשנ”ח” עם לוגו דומה מאוד לצורפים ועשינו על זה שיר וכל התוכניות של צרפתנו כצרף כסף – ואיך שאבא ואמא הקימו את הבית הכי מלוטש ומבהיק שיש בעמל וביגיעה…. היה מהמם כל השבת והלוגו היו בצבעי כסף שחור… עזר לך? +3 תמר כהןעברה זיהוי טלפוני אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 08/11/2022 ב5:00 pm 0 0 0 חברה חדשה ומה עם מתנה מהצורפים גם? מאוד אהבתי את הרעיון. עזר לך? +1 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 1 מתוך 2 תגובה נובמבר 2022 עכשיו