עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 8 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חתונת הכסף להורים קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ חתונת הכסף להורים עיצוב והפקת אירועים ושמחות חתונת הכסף להורים פורסם ע"י ח יערי חברה on 07/11/2022 ב2:18 pm אשמח לקבל רעיונות, עיצובים לרגל חתונת הכסף כל דבר יעזור לי מאוד תודה רבה [email protected] 0 עזר לך? 👍 תמר כהן הגיבה לפני 2 שנים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 07/11/2022 ב9:53 pm אנחנו עשינו “הצורפים – מאז תשנ”ח” עם לוגו דומה מאוד לצורפים ועשינו על זה שיר וכל התוכניות של צרפתנו כצרף כסף – ואיך שאבא ואמא הקימו את הבית הכי מלוטש ומבהיק שיש בעמל וביגיעה…. היה מהמם כל השבת והלוגו היו בצבעי כסף שחור… עזר לך? 👍 תמר כהן אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 08/11/2022 ב5:00 pm ומה עם מתנה מהצורפים ☺ גם? מאוד אהבתי את הרעיון. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו