עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חתונת הכסף קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ חתונת הכסף עיצוב והפקת אירועים ושמחות חתונת הכסף פורסם ע"י HADASA GOLDMAN אדריכלות ועיצוב פנים on 30/10/2023 ב10:18 am אני צריכה רעיונות יפים לחתונת הכסף תודה מראש עזר לך? 👍 חוי הומינר הגיבה לפני 1 שנה 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות שולמית אורלנציק יעוץ אימון והנחיה חברה 30/10/2023 ב11:07 am הילדים שלי חגגו לי.. שמו על התקרה 25 בלונים בצבע כסף חיברו משחקים מרגשים ומשעשעים כאחד היה מושלם! עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים אומנות ועיצוב מובילה 30/10/2023 ב1:47 pm מזל טוב:) מצרפת כאן קישור לדיון שעלה בעבר בנושא, בו יש 2 קישורים נוספים. הרבה הצלחה ותשתפי תמונות:) עזר לך? 👍 HADASA GOLDMAN אדריכלות ועיצוב פנים חברה 31/10/2023 ב10:42 am יש לכן עוד רעיונות? עזר לך? 👍 חוי הומינר אומנות ועיצוב חברה 31/10/2023 ב2:33 pm הייתה לי לקוחה שהזמינה אצלי עיצוב בלונים + חתן כלה מבלונים וחגגו חתונה IMG_7650-rotated-scaled.jpg 305 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה IMG_7773-rotated-scaled.jpg 312 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה IMG_7628-rotated-scaled.jpg 257 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו