ט”ו בשבט מתקרב…. אשמח לשמוע את חוות דעתך ורעיונות!
-
ט”ו בשבט מתקרב…. אשמח לשמוע את חוות דעתך ורעיונות!
שלום חברה יקרה,
אני בעלת עסק עיצובי פירות יוקרתיים מאד.
אני מחפשת להתייעל ורוצה לשמוע את חוות דעתך ורעיונותייך.
אז על מה הדילמה את שואלת?
אז כך:
עיצובי פירות הם המון שעות עבודה של הרגע האחרון,
הכל חייב להיעשות טרי, להיראות 100% ולחץ של עבודה ביום אחד.
לכלוך, בלגן…
אני הרי לא צריכה לספר לך איך נראות הכנות לשבת ענקית כשכל האחריות והבישול עליך…
רק בשביל שתדמייני איך את והמטבח שלך נראיים אחרי כזה יום עבודה.😅
אז מה אני בעצם רוצה?
אני מחפשת דרך להתייעל.
קהל היעד שלי הם: מוסדות, ארגונים ועסקים.
חשוב לי תוצאה יוקרתית ומכבדת-
1) דברים קטנים שאפשר לעשות בכמויות לעובדים, תורמים- אישי ומשפחתי.
2) דוגמאות בודדות של עיצובים גדולים.
מחפשת רעיונות מקוריים שיכולים לעמוד בקריטריונים.
כמובן אפשר גם בשילוב פירות יבשים ופיצוחים.
אבל מי שפונה אלי מחפש גם פירות טריים.
יש לך עצות? נסיון? תמונות להשראה? טיפים לייעול?
אשמח מאד שתשתפי אותי ואולי יבוא לעזרת עוד כמה..
תוכלי לפנות אלי גם באישי:
תודה יקרה שפינית לי מזמנך היקר גם אם אין לך רעיון בשבילי!
מעריכה מאד כל אחת שתקדיש לי טיפ ורעיון.
ואשמח גם לעזור לכן!
פייגי😀
Log in to reply.