יומולדת 70 לסבא
קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ יומולדת 70 לסבא
-
יומולדת 70 לסבא
פורסם ע"י מיכל גנדל אדריכלות ועיצוב פנים on 08/01/2025 ב9:56 amאיך מציינים יומולדת גיל 70? עד 120!!
בגדול מדובר בסבא וסבתא +4 ילדים נשואים +13 נכדים בלעה”ר +2 אחיות נשואות.
המלצות על מקומות? מלון/מסעדה/מתחם/צימר/וילה/קייטרינג/… ?
המלצות על מועד לאירוע? יום/לילה/בוקר/ערב/שבת שלימה/…?
המלצות על תוכן האירוע? מצגת/ארוחה/משחק גיבוש/טרמפולינה לילדים/…?
המלצות על מיתוג? כן/לא/חלקי/מלא-מלא/…?
כל תגובה, רעיון, המלצה, הארה, הצעה – יתקבלו בברכה!
תודה!
מיכל גנדל הגיבה לפני 16 שעות, 28 דקות 3 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
982060פעילה בקהילה
הייתי שותפה להפקת יומולדת של גיל 70 , המשפחה קבעה באולם (המשפחה מסועפת ומורחבת ממש לכן האירוע היה למשפחה בלבד) מלמעלה: היה אוכל, עיצוב, מצגת, שיר לאבא, ברכות מוסרטות מאנשים ישנים שהיו קרובים לו, ריקודים (גברים) והיה מיוחד.
וכן הפקתי שלושה ימי הולדת של גיל 60במעשי מה זה כולל: חשיבה על קונספט מיוחד ומתאים
(לעיתים פסוק שמתקשר איך שהוא לגיל, לפעמים סלנג או משהו שמאפיין את האבא. ככל שהקונספט קליט וחכם יותר החוויה מתעצמת (ראיתי לא מעט שמעצבים את מספר הגיל עם ‘מזל טוב’, זה יפה. הרבה יותר אישי ומלכד זה באמת לחשוב על משהו שמתאים לחוגג היום הולדת, לתחביבים שלו, לסביבה וכו’)
מיתוג אווירה: הזמנה, בלונים, דגלים, תג לכל בן משפחה, תלבושת אחידה, מזכרות, עוגה או קינוחי מיתוג, עריכת שולחן בצבעי הקונספט, פלקט ברכות ממותג ועוד..
(לגבי אוכל- יש קיטרינג, מסעדה (למרות שזה גורם לרעש ולא הכי מומלץ במידה ואתם רוצים פרטיות), או הזמנת ערכות אוכל אישיות ומפנקות וכו’. באחד האירועים שהייתי- כל המשפחה הייתה במצב כספי לא הכי…, וחשוב להם לחגוג ממש. כל אחד מהאחים היה אחראי על ‘שולחן’ (אחת המבורגרים, אחד פינוקים וקינוחים, אחד פירות, אחד סלטים וכו’)- והיה הצלחה מהממת ללא הוצאה כספית כמעט.) לסיכום: מה שמתאים לכם!
תוכן הערב: כמו שהזכרתי מקודם- זה יכול להיות מצגות, ברכות מוסרטות מאנשים ישנים שהיו מכרים של חוגג היום הולדת. זה יכול להיות ‘טריקס’ (הייתי בארוע 60, הפעלתי טריקס למשתתפים (שאני הייתי הכי קטנה שם, כולם סביבות גיל ה50 לחייהם), מה שהלך שם…. צרחות😄. היו שאלות על חוגג היום הולדת, אירועים שהשתתף, תמונות מצולמות ועוד. וכל מי שענה תשובה מהירה- שמו הופיע על המסך….מה שהלך שם! אנשים מבוגרים! נהנו ממש!!!) (אצרף קישור בהמשך) אולי תוכנית מיוחדת שקשורה במשפחה שלכן ועוד… העיקר שיהיה אחרי האוכל- משהו עם תוכן להפעלה.
קישור לטריקס: https://amoked.com/Troy/trix.php?key=ds5d80ch4iz6y1653
ותכתבי קוד קופון זה ייתן לך הנחה: BE49802זה כרגע מה שעולה לי.
שיהיה הרבה מזל טוב ובהצלחה!
-
37140חברה חדשה
ואוו
אביטל, תודה רבה!!
נתת לי חומר למחשבה..
מעריכה!
יש עוד רעיונות/הצעות/המלצות?
-
2405320פעילה בקהילה
זה מאוד תלוי מה סגנון המשפחה,
למה הסבא יתחבר ולמה לא….
אפשר לעשות מצגת על החיים של הסבא / נקודות ציון בחיי המשפחה + תמונות וחוויות משותפות
מצגת של תמונות של המשפחה שישאר לסבא לצפיה גם אח”כ
חוברת חידושים של הילדים והנכדים
-
37140חברה חדשה
אני אחראית על המצגת.
ומה חוצמיזה?
כי נראה לי שחוץ ממני אפ’חד לא עושה כלום..🙃
וצריך משהו יותר! ואין לי מושג מה …
-
2405320פעילה בקהילה
השאלה אם בני המשפחה בעניין שתפעילי אותם,
אם כן תבקשי מכל אחד שיחשוב על משפט של סבא שמלווה אותו בחיים, או שיחה / מקרה שהיה עם סבא ששינה לו מבט על החיים,
אני חושבת שהכי נותן להורה זה לראות כמה השפעה יש לו על הצאצאים וכמה הוא תועלתי ונצרך.
אפשר לבקש מכל אחד שיקנה חפץ שמביע את מה שהוא מרגיש מול הסבא (כמו מחזיק מפתחות לב פרוותי – שסבא כ”כ חם ונעים הליכות..)
גילוי נאות אני שונאת שמטריחים את הציבור להביא / לחשוב על דברים, יש כאלו שהם לא בראש / עסוקים וזה פשוט לא מתאים להם.
-
-
-
37140חברה חדשה
שאלה טובה..!
יש לנו כאן מס’ אתגרים:
* טווח הגילאים מאוד רחב: מהאחיות בנות 60+, וכלה בנכדים בגילאי שונים עד גיל חודש 🙂
* סגנון שונה מאוד בין כולם. מישהו בסטנדרט גבוה יביא איזה מארז-מתנה בשווי מאות שקלים, ואחר בני תורה יביאו משהו צנוע, כמו בסנטוחה של חברים..
* משפחה בגדול די קשה לגיבוש.. 🙁 כל אחד הקים ב”ה משפחה בסגנון שלו, בעיר אחרת, רמת חיים שונה, ערכים שונים.. איך מתגבשים ליום אחד??
Log in to reply.