עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות למסירה בחינם קשת בלונים + עמוד קטן – בני ברק קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ למסירה בחינם קשת בלונים + עמוד קטן – בני ברק עיצוב והפקת אירועים ושמחות למסירה בחינם קשת בלונים + עמוד קטן – בני ברק פורסם ע"י אין עוד מלבדו אדמיניסטרציה on 12/09/2024 ב2:07 pm למסירה קשת בלונים + עמוד מבני ברק אירוע בר מצווה היה אתמול , מול המעצבת בלונים – יכול להחזיק גם שבוע ויותר … צבעים שחור זהב מעט שמנת. מכירות מי שיש לה אירוע בקרוב , תעבירו לה בבקשה את ההודעה הזו . לפרטים מיכל – 052-7955408 עזר לך? 👍 chana — הגיבה לפני 2 חודשים, 1 שבוע 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה chana — חברה חברה 17/09/2024 ב11:53 pm מעניין היא לא בקשה להחזיר את הקשת והעמוד ? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו