עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 דקות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,128 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה - בקרוב! מארגנים יום גיבוש, אירוע או פעילות חברתית? קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מארגנים יום גיבוש, אירוע או פעילות חברתית? עיצוב והפקת אירועים ושמחות מארגנים יום גיבוש, אירוע או פעילות חברתית? פורסם ע"י רוחי רובינשטיין הפקת אירועים ושזירת פרחים אומנות ועיצוב on 26/10/2021 ב10:24 pm יש לנו הצעה בשבילכם: עזר לך? 👍 אולם-נצר-חזני.jpg 73 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה מלבלב – עיצוב פרחים ואירועים מכל הלב הגיבה לפני 3 שנים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה מלבלב – עיצוב פרחים ואירועים מכל הלב אומנות ועיצוב חברה 27/10/2021 ב1:10 pm וואו רוחי, איזה יופי שאת פה!… רוחי מפיקה ומעצבת ברמה גבוהה! מה שעובר ת’ידיים שלה, יוצא מושלם… ממליצה! הרבה הצלחה לכולכן… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו