עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 37 דקות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מגשי טו בשבט שעשיתי—- קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מגשי טו בשבט שעשיתי—- עיצוב והפקת אירועים ושמחות מגשי טו בשבט שעשיתי—- פורסם ע"י רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. מיתוג שיווק ופרסום on 28/01/2024 ב11:38 am מעלה תמונות עזר לך? 👍 בתיה ברונר הגיבה לפני 10 חודשים 5 חברות · 6 תגובות 6 תגובות תמר פ. הייטק חברה 28/01/2024 ב11:49 am וואו! כל אחד יותר יפה מהשני! מוכשרת! עזר לך? 👍 רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. מיתוג שיווק ופרסום חברה 28/01/2024 ב12:00 pm תודה!! עזר לך? 👍 אושרת ישראלי יעוץ אימון והנחיה חברה 28/01/2024 ב12:03 pm פשוט מיוחד! ראיתי הרבה עיצובים בחודש האחרון ויש לעיצובים שלך משהו מאד יחודי, אם את גרה בירושליים,אני אשמח לשותפות אתך *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. מיתוג שיווק ופרסום חברה 28/01/2024 ב12:13 pm אני גרה באופקים…😞 עזר לך? 👍 מירי memory גרפיקה חברה 28/01/2024 ב12:18 pm מרהיב!!! עזר לך? 👍 בתיה ברונר מיתוג שיווק ופרסום חברה 28/01/2024 ב12:37 pm הי, רבקי אחת האלופות!!! קולעת לטעם, לתקציב, לסגנון. פשוט מושלמת!! העיצובים שלה פשוט מטורפים!!! (טוב, את זה כבר רואים…:)) ממליצה בחום!!!☺ עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו