עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מזכרות לשבת חתן קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מזכרות לשבת חתן עיצוב והפקת אירועים ושמחות מזכרות לשבת חתן פורסם ע"י חני אוחיון חשבונאות ויעוץ מס on 13/02/2022 ב11:20 am שלום, אשמח לקבל רעיונות ודוגמאות למזכרות לשבת חתן. עזר לך? 👍 חני אוחיון הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 1 חברה · 0 תגובות 0 תגובות עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה. התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו