עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? משרות דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! מזמור לתודה קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מזמור לתודה עיצוב והפקת אירועים ושמחות מזמור לתודה פורסם ע"י לאה לבין חשבונאות ויעוץ מס on 20/09/2024 ב2:01 pm אשמח לדעת איפה אפשר לקבל/ לקנות מזמור לתודה קטן ( במגנט או רגיל) כמו ה”אשר יצר” הקטנים תודה עזר לך? 👍 נעמה כהן הגיבה לפני 2 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות תמי אפשטיין כללי חברה 20/09/2024 ב2:05 pm לפעמים יש ב’הכל בשקל’ עזר לך? 👍 נעמה כהן כללי חברה 22/09/2024 ב10:39 pm שלום, קנינו בשנים האחרונות בחנויות ספרים אור החיים, יפה נוף. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו