מחפשת תוכנית (לא מתנה) ליומולדת גיל 60 לאבא
קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מחפשת תוכנית (לא מתנה) ליומולדת גיל 60 לאבא
-
מחפשת תוכנית (לא מתנה) ליומולדת גיל 60 לאבא
פורסם ע"י מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים צילום ומולטימדיה on 05/12/2022 ב11:19 amאשמח לשמוע רעיונות
מחפשים במשפחה משהו מלא עקשן וצחוק
יש לנו זמן להתארגן עם תוכניות מורכבות…
תודה רבה
מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 4 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
020חברה חדשה
אנחנו עשינו את זה במפגש מסוים והכינו שיר מיוחד
כל הנכדים למדו לשיר את השיר מראש וכאשר שרו את השיר ישבו כולם על הרצפה בצורת המספר 60 ושרו כולם את השיר, אבא שלי מאד מאד התרגש .. היום הוא כבר בן 70+
בגיל 70 עשינו משהו אחר אבל אפשר לישם את זה גם על 60 , ערכנו מצגת שהיתה מורכבת מהסרטות רבות ומגוונות שכל משפחה הכינה והסריטה במיוחד, וכולם בהקשר למספר 70 , לדוגמא משפחה אחת הכינה מקליקס את המספר 70 בגדול והילדים רקדו עם זה סביב השולחן כולם אוחזים במספרים ושרים יום הולדת לסבא וכדו, משפחה אחרת הכינה מבריסטול מספר 70 והילדים הוסרטו יושבים וצובעים את זה , משפחה אחרת הכינה ממגנטים על הרצפה מספר 70 ורקדו מסביב עשו כמו מרוץ כמה ילדים קטנים, משפחה אחרת הכינה פרחים וכו וכו כיד הדימיון והכל הצטרף ביחד למצגת אחת ענקית ומיוחדת…. וכמובן הכנו אלבום מצורף שכל ילד וכל נכד כתב ברכה לסבא ועל דף צבעוני ותמונה של הכותב מצורפת ככה התמלא לנו אלבום מלא של קרוב ל-100 צאצאים בליעה”ר
הצלחה רבה!
-
0180מנהלת קהילה
בדיון הזה היו כמה רעיונות מוצלחים +
משחק סופר חמוד ששיתפתי שם.
אם אתם משפחה זורמת הוא יכול לעבוד ממש טוב:)
-
000חברה חדשה
אנחנו עשינו ביומולדת 60 של אמא קליפ של כל מיני חיקויים שלה מהבית..
זה היה בקטע מאוד מצחיק וחלילה לא יורד..
כל אחד מאיתנו שיחק את אמא שלי בכל מיני ווראציות שקורות בבית שלנו..
ובנוסף, לקחנו 5 שירים שהיא אוהבת, שינינו את המילים ושרנו לה, פעם אחת הבנים, פעם אחת הבנות, פעם רק אבא שלי…בסוף כולם ביחד…היה מגניב וחוויתי בטירוף! נהנתה עד השמיים! אם זה הסגנון יכול מאוד ללכת….
אם את צריכה עוד משהו אפשר בכיף באישי, יש לי הרבה מהסגנון…
-
34260חברה חדשה
תודה לכולם
העברתי למשפחה רעיונות שעלו כאן (ובלינק ששמחוש הביאה)
ממש התלהבו-
והמוחות מתחילים לעבוד…
הייתי משתפת בשמחה איך יצא
רק שיש לנו עוד קצת זמן
לא נראה לי שיזכרו את זה כאן🤩
-
0180מנהלת קהילה
-
-
34260חברה חדשה
אין בעיה
תזכירי לי מיד אחרי פורים…