עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מספר של אסתי עיני- יש למישהי? קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מספר של אסתי עיני- יש למישהי? עיצוב והפקת אירועים ושמחות מספר של אסתי עיני- יש למישהי? פורסם ע"י אסתי שפירא הוראה רכזות וחינוך on 29/08/2022 ב10:56 am מחפשת בדחיפות את הטלפון של אסתי עיני- מאפרת כלות. למי יש? עזר לך? 👍 אסתי שפירא הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 4 תגובות 4 תגובות אילת חן ויזמן אדריכלות ועיצוב פנים חברה 29/08/2022 ב1:31 pm יש סיכוי שהמשפחה שלך עכשיו ברדה? אם כן יש לי את המספר עזר לך? 👍 אילת חן ויזמן אדריכלות ועיצוב פנים חברה 29/08/2022 ב1:31 pm שלה סליחה. עזר לך? 👍 אסתי שפירא הוראה רכזות וחינוך חברה 29/08/2022 ב1:50 pm יכול להיות- הכל מקרה אשמח לקבל את המספר תודה!!!!!!!!!!! עזר לך? 👍 אסתי שפירא הוראה רכזות וחינוך חברה 29/08/2022 ב3:43 pm מישהי מכירה????????? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו