עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,143 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מעצבת אירועים? קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מעצבת אירועים? עיצוב והפקת אירועים ושמחות מעצבת אירועים? פורסם ע"י RACHEL אומנות הבמה והפקות תוכן on 08/05/2022 ב8:21 pm אני מחפשת בדחיפות איפה אפשר להשכיר או לקנות כוורת/עמודון/כוננית בצבע זהב המשמש לבארים באירועי יוקרה.. מצרפת תמונה כדי שיהיה יותר ברור. מי שיש לה מידע-איפה אפשר להזמין/לקנות/להשכיר אשמח אם תוכל לשתף!!!היות ואני מחפשת כבר זמן רב אך ללא הצלחה!!. תודה מראש והמשך יום מבורך!! עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 5 חברות · 9 תגובות 9 תגובות ספיצ’לס מתנה שאומרת הקול אומנות ועיצוב חברה 08/05/2022 ב9:23 pm את יכולה לנסות בעלי אקספרס, מישהי שיש לה השכרה של כלים לברים אמרה לי פעם שהיא מביאה משמה, תנסי לבדוק. עזר לך? 👍 RACHEL אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 10/05/2022 ב11:09 am תודה על העיצה! אבל בדקתי…ואין להם כרגע אפשרות שינוע! עזר לך? 👍 EMELY SAAR אומנות ועיצוב חברה 09/05/2022 ב7:07 pm הי את יכולה למצוא בעיצובית בביתר עילית 052-761-4920 והאמת ישנה חנות חדשה בר’ עקיבא בב”ב שיכול להיות שיש לה לא זוכרת את שמה אבל היא די באמצע לכיוון גן וורשא עזר לך? 👍 RACHEL אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 10/05/2022 ב11:12 am הייתי בחנות החדשה שציינת, יש שם דברים מהממים אבל לא את מה שאני מחפשת…. עיצובית בביתר- הם משכירים או מוכרים? תודה ענקית!! עזר לך? 👍 EMELY SAAR אומנות ועיצוב חברה 10/05/2022 ב11:42 am בעיקרון מוכרת אולי יש השכרה תבררי…. עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים אומנות ועיצוב מובילה 11/05/2022 ב4:34 pm השכרה: הקמפוס הקולינרי בירושלים – מחסן ענק בערך 500 מ”ר 053-3756332 קנייה: תנסי אצל חגית מהילולא – 054-3992244 או אצל דקור ליין – 050-9779981 בשניהם קנייה מעל סכום מסויים. בהצלחה:) עזר לך? 👍 מלבלב – עיצוב פרחים ואירועים מכל הלב אומנות ועיצוב חברה 24/06/2022 ב1:30 pm זיהיתי באחד מהתמונות של הסטנדים, שזה של אחת מאשדוד שהזמינה אותו אישית אצל בעל מלאכה – ועלה לה המון… היא רצתה משהו יחודי ומיוחד… עזר לך? 👍 RACHEL אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 25/06/2022 ב10:45 pm תודה על המידע, זה אכן של א.פרידמן…יצרתי איתה קשר וב”ה גם אני הזמנתי מבעל מלאכה סטנדים בסגנון הזה!! מי שמעוניינת בבר מושקע או בהשכרת הסטנדים- מוזמנת ליצור איתי קשר בפרטי. שבוע טוב ומבורך! עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים אומנות ועיצוב מובילה 26/06/2022 ב3:16 am תוכלי להעלות תמונות? אין לי אירוע ספציפי, אבל אשמח מאד להתרשם. אגב, את יכולה להזין את הפרטים שלך + תמונות ומידע על המעמדים + טווח מחירים גם בקישור הזה. ככה ניצור לנו מאגר של ספקים טובים, וברור שקיימת עדיפות שנזמין מנשים בקהילה כאן😇 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו