עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,289 תיק עבודות 493 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מתנה לחתונה של חברה קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מתנה לחתונה של חברה עיצוב והפקת אירועים ושמחות מתנה לחתונה של חברה פורסם ע"י שרי הורוביץ צילום ומולטימדיה on 29/07/2025 ב2:43 am מה נותנים מתנה לחברה טובה שמתחתנת משהו לא מיידי יקר עזר לך? 👍 מרפסת נוף הגיבה לפני 1 שעה, 29 דקות 6 חברות · 6 תגובות 6 תגובות אין עוד מלבדו אדמיניסטרציה חברה 29/07/2025 ב8:45 am משהו לשבת תמיד שימושי ואף פעם לא אומרים ‘כבר יש לי’ ומאוד קל וכיף לעצב את זה מפה + כיסוי לחלות + חבקים + פלייסמנטיים + כיסוי למתגים + מפיות בדאם עדיין את רוצה להוסיף אפשר פלטה / מיחם עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 29/07/2025 ב10:03 am אני מחברה מאוד שמחתי לקבל קישקושים קטנים: מגנטים מגניבים למקרר, עציץ קטן למדף, מתלים מתוקים לקיר. יותר ברעיון של משהו גימיקי…. מלא מזל טוב ורק בשמחות! עזר לך? 👍 ה חשבונאות ויעוץ מס חברה 29/07/2025 ב10:13 am גם אביזרי אפיה מפנקים – זה כיף לקבל, כמובן אם היא אוהבת לאפות, צנטרים, תבניות סיליקון וכו.. עזר לך? 👍 אסתי וובר אומנות ועיצוב חברה 29/07/2025 ב11:11 am אולי זה יעניין אותך… צילום-מסך_24-6-2025_224435_.jpeg 270 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 לאה לבין חשבונאות ויעוץ מס חברה 29/07/2025 ב11:25 am אשמח לרעוניות להפוך 🙂 מה לקנות לחברות שעזרו הרבה מאד לפני החתונה עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 29/07/2025 ב11:34 am איזה חברה מהממת את! איזה קישוט למדף, קרם מפנק, וכו’ ותלוי בסגנון, מחזיק מפתחות עם תמונה שלכם, סרט לפלאפון וכזה וכמובן הכי חשוב, מכתב אמיתי ומרגש מכל הלב! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו