עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,143 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מתסרקת ומאפרת לחתונה קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ מתסרקת ומאפרת לחתונה עיצוב והפקת אירועים ושמחות מתסרקת ומאפרת לחתונה פורסם ע"י מלי שולמן-(אורצל) צלמת צילום ומולטימדיה on 14/06/2022 ב8:17 pm אני מחפשת מתסרקת ומאפרת לחתונה באב בירושלים ליצור איתי קשר במייל [email protected] תודה עזר לך? 👍 מלי שולמן-(אורצל) צלמת הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 1 חברה · 0 תגובות 0 תגובות עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה. התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו