עוגת ויטרינה – שבוע לפני. אפשר? ועם בצק סוכר?

קדם Forums עיצוב והפקת אירועים ושמחות עוגת ויטרינה – שבוע לפני. אפשר? ועם בצק סוכר?

  • עוגת ויטרינה – שבוע לפני. אפשר? ועם בצק סוכר?

    פורסם ע"י רחל R Y  כללי on 22/11/2023 ב11:38 pm

    היי,

    אני מכינה עוגה לבת מצווה לאחיינית בעז”ה שבוע הבא,

    מישהי יודעת להגיד לי האם אני יכולה להכין אותה כבר מעכשיו, ולאחסן במקפיא?

    תכננתי לצפות בבצק סוכר, אבל הבנתי שזה צריך להיות באותו יום?

    אשמח למידע מהמומחיות..!

    תודה מראש!

    רחל R Y הגיבה לפני 1 שנה 2 חברות · 2 תגובות
  • 2 תגובות
  • ת

    כללי
    חברה
    23/11/2023 ב12:35 am

    בצק סוכר נהרס בקירור
    קל וחומר בהקפאה והפשרה

    אם תעשי עם קצפת ריץ- זה גם בעיה שתעבור הקפאה . אם היא תהיה צבועה- כשהיא תפשיר הצבעים יתערבבו ויהיו כתמים לא נעימים כלל וכלל.

    בקיצור- להכין את הבסיס לעוגה , להקפיא, ואותו יום להוציא לקישוט

    • רחל R Y

      כללי
      חברה
      23/11/2023 ב12:45 am

      תודה על התגובה!

      עכשיו אני רואה שכתוב לי על העטיפה שזה עמיד בקרור.

      כדאי רק לצפות ואת הקישוטים לעשות באותו יום?

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן