עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 42 דקות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עוד חודש וחצי בת מצוה, הילדה רוצה מאוד… קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ עוד חודש וחצי בת מצוה, הילדה רוצה מאוד… Tagged: -, מזכרות לבת מצווה, צילום מגנטים, צלמת מגנטים עיצוב והפקת אירועים ושמחות עוד חודש וחצי בת מצוה, הילדה רוצה מאוד… איילת אדריכלות ועיצוב הגיבה לפני 9 חודשים, 3 שבועות 25 חברות · 28 תגובות -מזכרות לבת מצווהצילום מגנטיםצלמת מגנטים Hadasa צילום ומולטימדיה חברה 15/01/2024 ב1:32 am היי אני צלמת וידיאו ואני אשמח לעזור לך להפיק קליפ מאלף לבת מצווה עזר לך? 👍 Page 2 of 2 → 1 2 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו