עזרה: המסת שוקולד חלבי

קדם Forums עיצוב והפקת אירועים ושמחות עזרה: המסת שוקולד חלבי

  • רבקי טייך

    הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    30/01/2023 ב6:50 pm

    יכול להיות שנגע בו טיפת מים?

  • אסתי. פלאש- עיצוב אלבומים דיגטליים

    גרפיקה
    חברה
    30/01/2023 ב7:45 pm

    אפשר להוסיף חמאת בוטנים.

  • עמליה

    יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    02/02/2023 ב1:10 pm

    יכול להיות שזה נשאר קשה בגלל המסת יתר, אופן המסת שוקולד במיקרו נעשית בשלבים, בערך כל חצי דקה עד להמסה מלאה: קודם שמים נניח על 1/2 דקה ,ואז השוקולד מתחיל להינמס, מוציאים כדי לערבב (עדיין בשלב זה לא כל השוקולד נמס ) אח”כ מכניסים לעוד חצי דקה, וממשיכים לערבב, ושוב עד שהכל נמס.

    שיטה יותר קלה שאני משתמשת בה הרבה זה בעצם בן מארי, באופן הבא: מכניסים את השוקולד לתוך שקית ניילון חזקה וקושרים היטב את השקית,

    מרתיחים מים בכלי גדול מספיק כדי להכיל כלי נוסף יותר קטן (אפשר סיר גדול וסיר יותר קטן), לי אישית יש קערות נירוסטה לשם כך,

    הכלי הקטן מונח בתוך הכלי הגדול ואפילו צף במים מעט, בתוכו מניחים את השקית וזה מתחיל להינמס, מדי פעם מערבבים עם הידיים אתהשוקולד בשקית עד להמסה מלאה. אח”כ אפשר לזלף מתוך השקית

    בהצלחה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן