עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,279 תיק עבודות 490 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות עזרה מקצועית קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ עזרה מקצועית עיצוב והפקת אירועים ושמחות עזרה מקצועית פורסם ע"י סרי קרלינסקי אדריכלות ועיצוב פנים on 18/05/2025 ב6:34 pm שלום! כמה בוקטים של גיבסניות אני צריכה לקנות למעמד על במה (ברוחב ספוג) באורך 5 מטר? עזר לך? 👍 סרי קרלינסקי הגיבה לפני 1 חודש, 4 שבועות 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שולמית ט אומנות ועיצוב חברה 19/05/2025 ב12:01 am איזור ה 3 בוקטים למטר. אם את לא משלבת שום פרח אחר. עזר לך? 👍 מלבלב – עיצוב פרחים ואירועים מכל הלב אומנות ועיצוב חברה 22/05/2025 ב12:11 am אני חושבת ש3 חבילות של גיבסנית למטר זה מוגזם. אבל במקרים אלו – מנסיון שלי, הכי טוב לנסות בקטן – לקחת לדוגמא חצי מטר, לנסות לשזור אותו, לראות כמה ענפים זה לוקח… זה נותן השערות יותר מדויקות… המון הצלחות! עזר לך? 👍 סרי קרלינסקי אדריכלות ועיצוב פנים חברה 22/05/2025 ב3:58 pm תודה! זה באמת מה שעשיתי, לקח לי הערך בוקט וחצי למטר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו