פירות, בארים ומה שביניהם…. העמדת בארים – איך עושים את זה נכון?
-
פירות, בארים ומה שביניהם…. העמדת בארים – איך עושים את זה נכון?
לאחרונה הייתי צריכה לכתוב על עצמי ועל העסק כמה מילים
אחד הדברים שקפצו לי וכתבתי זה את העריכת שולחן שבת שכבר בתור ילדה הייתי אוהבת לסדר ולעצב את השולחן כמו למשל לשים את הסלטים בצורה של פרח 🙂
אפשר לומר ששם הכל התחיל….
אז אם את כמוני כזו שאוהבת לסדר ולעצב אשמח לשתף אותך בעיצוב בר שבס”ד עשיתי – עם תמונות ושלבים של מאחורי הקלעים, קדימה מתחילים האורחים צריכים להגיע:
כמובן ששלב ראשון מתחיל מארגון מראש, רשימה של הדברים שצריך לקחת (אם יהיה ביקוש אולי אכין לכן…)
אם את מכירה את האולם אז מראש את כבר יודעת איפה להעמיד את הבר (כמובן בתיאום עם בעלי הארוע)
כאן למשל זה אולם שבד”כ מעמידים את הבר בקיר בצד אבל אז הרקע הוא דלת שקופה שמשקיפה לחניה, ולי זה לא מתאים.. גם יש לי פרחים לתלות ברקע אז בחרתי להעמיד את הבר בקיר הסופי, הלקוחה אומנם חששה כי אנשים לא מגיעים ל”סוף” האולם, אז אמרתי לה “אל תדאגי, לבר יגיעו…” וכמובן ששמחה אח”כ על ההמלצה…
טיפ ממני: בקשי מראש שהמקום יהיה פנוי ולא תצטרכי לגרור כסאות כמו שהיה לי בבר הזה:)
המפה – זה הבסיס של הבר, חשוב מאד לבחור בהתאם לבר שרוצים להעמיד ולמה שאת רוצה לשדר בארוע.
חשוב מאד שהמפה תהיה פרוסה יפה ומתוחה ושתיפול עד הרצפה – אם רוצים “להחביא” תחת השולחן את הציוד הנותר.
מפה חלקה או מקושקשת?
לבנה או שחורה?
הכל תלוי מי הקהל.. מה את רוצה לשדר.. מה הולך להיות בבר.. מה הלקוח אוהב.. ואילו כלים תשתמשי?!
במזוודה שהבאתי זכוכיות – שימי לב שיש בה כרית, זה כדי שאני אוכל לנוח אחרי העבודה הרבה…..
חחחחח סתם זה בשביל לבלום זעזועים במזוודה למנוע שבירת כלים.
טוב, המקום נקי, השולחן פתוח, המפה פרוסה.
מה הולך להיות פה? מה הבאתי איתי? איך אני מסדרת?
על זה ועוד.. בחלקים הבאים.. שווה מעקב!!
Log in to reply.