פירות, בארים ומה שביניהם…. העמדת בארים – איך עושים את זה נכון?

קדם Forums עיצוב והפקת אירועים ושמחות פירות, בארים ומה שביניהם…. העמדת בארים – איך עושים את זה נכון?

  • פירות, בארים ומה שביניהם…. העמדת בארים – איך עושים את זה נכון?

    פורסם ע"י לאה קאשי  אומנות ועיצוב on 22/05/2022 ב2:51 am

    לאחרונה הייתי צריכה לכתוב על עצמי ועל העסק כמה מילים

    אחד הדברים שקפצו לי וכתבתי זה את העריכת שולחן שבת שכבר בתור ילדה הייתי אוהבת לסדר ולעצב את השולחן כמו למשל לשים את הסלטים בצורה של פרח 🙂

    אפשר לומר ששם הכל התחיל….

    אז אם את כמוני כזו שאוהבת לסדר ולעצב אשמח לשתף אותך בעיצוב בר שבס”ד עשיתי – עם תמונות ושלבים של מאחורי הקלעים, קדימה מתחילים האורחים צריכים להגיע:

    כמובן ששלב ראשון מתחיל מארגון מראש, רשימה של הדברים שצריך לקחת (אם יהיה ביקוש אולי אכין לכן…)

    אם את מכירה את האולם אז מראש את כבר יודעת איפה להעמיד את הבר (כמובן בתיאום עם בעלי הארוע)

    כאן למשל זה אולם שבד”כ מעמידים את הבר בקיר בצד אבל אז הרקע הוא דלת שקופה שמשקיפה לחניה, ולי זה לא מתאים.. גם יש לי פרחים לתלות ברקע אז בחרתי להעמיד את הבר בקיר הסופי, הלקוחה אומנם חששה כי אנשים לא מגיעים ל”סוף” האולם, אז אמרתי לה “אל תדאגי, לבר יגיעו…” וכמובן ששמחה אח”כ על ההמלצה…


    טיפ ממני: בקשי מראש שהמקום יהיה פנוי ולא תצטרכי לגרור כסאות כמו שהיה לי בבר הזה:)

    המפה – זה הבסיס של הבר, חשוב מאד לבחור בהתאם לבר שרוצים להעמיד ולמה שאת רוצה לשדר בארוע.

    חשוב מאד שהמפה תהיה פרוסה יפה ומתוחה ושתיפול עד הרצפה – אם רוצים “להחביא” תחת השולחן את הציוד הנותר.

    מפה חלקה או מקושקשת?

    לבנה או שחורה?

    הכל תלוי מי הקהל.. מה את רוצה לשדר.. מה הולך להיות בבר.. מה הלקוח אוהב.. ואילו כלים תשתמשי?!

    במזוודה שהבאתי זכוכיות – שימי לב שיש בה כרית, זה כדי שאני אוכל לנוח אחרי העבודה הרבה…..

    חחחחח סתם זה בשביל לבלום זעזועים במזוודה למנוע שבירת כלים.

    טוב, המקום נקי, השולחן פתוח, המפה פרוסה.

    מה הולך להיות פה? מה הבאתי איתי? איך אני מסדרת?

    על זה ועוד.. בחלקים הבאים.. שווה מעקב!!

  • 6 תגובות
  • שמחוש | עיצוב אירועים

    אומנות ועיצוב
    מובילה
    22/05/2022 ב4:15 pm
    מנהלת קהילה בקדם

    איזה כיף לראות מאחורי הקלעים😇

    רעיון הכרית במזוודה! הולכת לאמץ את זה.

    2 שאלות:

    1. מפה – את בדר”כ קונה בד בחנות בדים, או משקיעה במפה רשמית עם סיומת?

    ואיך את בעצם מחשבת כמות בד?

    2. כשלקוחה מבקשת ממך עיצוב בר, כמה שולחנות זה כולל בעצם בחבילת הבסיס?

    תודה ממש, ואהבתי

    אלופה🤩

  • EMELY SAAR

    אומנות ועיצוב
    חברה
    22/05/2022 ב11:24 pm

    שמשחוש אם אפשר רק להוסיף על השאלה ששאלת על השולחנות

    האם זה מחושב לפי מטרים או לפי מספר שולחנות?

    כי יכול להיות שולחנות צרים וארוכיםםםםם

    ויכול להיות רחבים וכו’…

    אין לשולחנות גודל אחיד, אז איך מחליטים?

    • שמחוש | עיצוב אירועים

      אומנות ועיצוב
      מובילה
      22/05/2022 ב11:43 pm
      מנהלת קהילה בקדם

      היי אמלי:)

      מניסיון, תמיד רצוי –

      באירועים קטנים שלא יוצא ללכת לפני לאולם,

      כדאי לדבר ישירות עם בעל האולם (לא רק עם הלקוח)

      ולוודא מולו מה הגודל המדוייק של השולחנות. <b style=”background-color: transparent; font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);”>(אורך, רוחב וגובה)

      אה, וכמובן לבקש ממנו שישים בצד 2/3 שולחנות בגודל שציין.

      לפעמים בעלי אולמות נותנים מידע, לא ממש אוחזים מה קורה בשטח,

      ונוצר מצב של חסר בבד כי השולחנות הוחלפו, או שיש שולחן מתאים, אבל לא מספיק.

  • EMELY SAAR

    אומנות ועיצוב
    חברה
    22/05/2022 ב11:55 pm

    זה פשוט קרה לי

    אחרי שברננו מידות רוחב,אורך וכו’

    התאמנו מפות

    וכשהגענו לאולם התברר שהמלצרים החליפו את השולחנות

    בין מה שהיה מיועד לבר, לבין אלו שנועדו לשולחן הכבוד…

    ואז היינו צריכות לקמבן כדי שמפה לא תראה שמלה עם שובל

    לשולחנות שהיו צרים יותר מהמתוכנן…

    כי לכי תהרסי למלצרים עכשיו את העבודה שלהם כשרובם לא בשטח🙃

    • שמחוש | עיצוב אירועים

      אומנות ועיצוב
      מובילה
      23/05/2022 ב12:13 am
      מנהלת קהילה בקדם

      לפעמים זה מתסכל כי תכלס כדי לתקן טעויות כאלו, נשארים הרבה יותר מהמתוכנן…

      אבל ככה זה,

      התחום שלנו דורש כל הזמן לאלתר ולנשום עמוק😇

      טוב שמצאת פתרונות.

  • ברכי הפקות בת מצווה

    אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    31/05/2022 ב3:18 am

    היי כולם,

    איזה כייף לקרא את הדיונים,

    אני אישית אומרת ללקוחות שהעיצוב כולל בר מתוקים של שלוש וחצי מטר- שתי שולחנות חמורים צרים, – זה ההגדרה באולמות ….


    וגם מסבירה להם שיבקשו שתי שולחנות לבאר בפינה איפהשהם רוצים למקם את הבר מתוקים, ואז אני נערכת עם שלוש מפות 2 של שתי מטר ועוד אחת מטר וחצי (שיהיה) .

    וכן היו פעמים שהגעתי ולא סידרו כמו שצריך, אז בצורה עדינה וסבלנית אני מבקשת מבעלי האירוע שיבקשו מהמלצרים כדי שיהיה יותר יפה להזיז את השולחנות למיקום הנכון…

    ומזוודה זה אחד הסטארטפים אני מאמצת את זה כבר 4 שנים…

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן