משום מה ההודעה הזאת התפספסה…
עונה לך עכשיו, מקווה שעדיין רלוונטי.
שמי חנה ויש לי עסק ליצור קינוחי בוטיק לארועים.
מניסיון של שנים בתחום האוכל לומר לך שאין מחיר קבוע, ונורמלי, וכל אחת שונה.
הכל תלוי באיזה רמה הארועים שלך. יש חשיבות רבה לנותני השירות שאת בוחרת לעבוד איתם. הם – יחד איתם כמובן- משפעים על הרמה והאיכות של הארוע
המחירים משתנים מאוד,צריך להחליט אם חשוב לך גם הטעם? רק המראה? רק הטעם? וכו וכו (לפני שאת בונה הצעת מחיר כוללת, אחרת זה יכול לגרום להרבה עוגמת נפש…)
בגדול- פטיפורים נעים בין 4 -16 ליחידה (כן כן… זה המחירים… תלוי כמובן באיזה רמה את מחפשת)
קינוחי כוסות- בין 3-18 שוב תלוי מאוד מה יש בפנים- כוס קטנה עם שייק פירות? כוס עם שכבה אחת של מוס? כוס מורכבת עם שכבות? משהו ברמה?
לגבי מינימום הזמנה- כמובן שיש. כל מקרה לגופו. בדרכ כמזמינים קינוחים לארוע, לא מזמינים 10/20 יחידות אלה יותר- ואז יוכלו להכין לך מבחר של טעמים וסוגים עמ שיהיה מגוון.
אם תזמיני כמות קטנה- לא יהיה שווה לקונדיטורית להכנס למטבח להכין לך 3 מכל סוג…
בדרכ המינימום להזמנה הוא 10-20.
כמובן שגם זה משתנה:) מתחילות יעשו כמעט בכל כמות ע”מ להכנס לתחום, או לפעמים גם מבוססות יותר שיש להם שאריות במקפיא מארועים גדולים שהיו להם בשבועות האחרונים.
לגבי מלוח- המחיר פחות או יותר נע באותו סקאלה- האם זה חתיכת ברוסקטי אפוי עם שמן זית? או באן במילוי סלומון או בשר 🙂
ממליצה לך לקחת מישהי שעשתה ארועים בעבר, שמתמצאת בפינות ובצרכים של מפיקות ארועים ויודעת לתת לך הצעת מחיר שתתאים לאופי הארוע.
בהצלחה
(אם יש לך עוד שאלות- תוכלי לפנות אלי בשמחה בפרטי:)