עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיתוף סופגניות מעולם אחר!!!!! קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ שיתוף סופגניות מעולם אחר!!!!! עיצוב והפקת אירועים ושמחות שיתוף סופגניות מעולם אחר!!!!! פורסם ע"י בת של ה' קולינריה on 22/12/2022 ב1:19 am סופגניות אווריריות חלביות וטעימות………….. חנוכה שמח! עזר לך? 👍 בת של ה' הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 6 חברות · 7 תגובות 7 תגובות רחל R Y כללי חברה 22/12/2022 ב2:03 am מגרה😛 עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך חברה 22/12/2022 ב10:06 am איפה המתכון, לא יפה ככה לגרות וללכת…😉 עזר לך? 👍 ליאורה דהן יעוץ אימון והנחיה חברה 22/12/2022 ב1:02 pm יש פה גם נשים במצב מיוחד לפחות שימי טלפון שידעו מאיפה להזמין 😉 עזר לך? 👍 בת של ה' קולינריה חברה 22/12/2022 ב8:10 pm הסופגניות בהחלט מגרות…… ההוראות הכנה יותר חשובות מהמתכון עצמו ההתפחה של הבצק, צורת ההכנה והטיגון ב170 מעלות, הופכים כל מתכון לוואו. עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים אומנות ועיצוב מובילה 24/12/2022 ב10:19 pm @Sury את מעוררת חשקים רדומים😝 נראה ממש ממש טוב:) עזר לך? 👍 חנה א אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 25/12/2022 ב3:16 pm אז מה המתכון באמת? עזר לך? 👍 בת של ה' קולינריה חברה 25/12/2022 ב3:48 pm תודה לכולן! למדתי את הכנת הסופגניות בקמפוס הקולינרי ולכן אני לא יכולה לתת את המתכון. אבל קיבלתי מייל מMIREL עם אותו מתכון ממש! מי שמעוניינת שתכתוב לי מייל באישי, ואני אשלח לה את המייל של MIREL עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו