עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,142 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיתוף | עוגת חלאקה קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ שיתוף | עוגת חלאקה עיצוב והפקת אירועים ושמחות שיתוף | עוגת חלאקה פורסם ע"י חני ברסלר קולינריה on 01/09/2022 ב3:14 pm למסיבת חלאקה בנושא ספארי רצו עוגה. הצבעים היו ירוק חום ובז’. עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות חני ברסלר קולינריה חברה 01/09/2022 ב3:15 pm הלקוח אהב את העוגה הזאת עזר לך? 👍 חני ברסלר קולינריה חברה 01/09/2022 ב3:26 pm אז שיניתי צבעים ויצא עוגה מהממת בצבעים המתאימים. צירפנו גם כמה עוגיות מתאימות. עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 01/09/2022 ב6:34 pm וואו!! יפה הרבה יותר מהמקור:) צבעים מדהימים! עזר לך? 👍 שמחוש | עיצוב אירועים אומנות ועיצוב מובילה 04/09/2022 ב1:29 am @chanibresler את אומנית אמיתית! באמת הרבה יותר יפה מהמקור🤩 אהבתי מאד את העוגיות גם! וממש כיף לראות את מאחורי הקלעים של התכנון! מזכירה רק להיכנס לדיון של האתגר, ולעדכן בתגובה נוספת על השיתוף הנוכחי. בגלל שהעלית עוד שיתוף של הבר מצווה – חשוב שנדע להכניס אותך להגרלה פעמיים:) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו