שמחה משפחתית
קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ שמחה משפחתית
-
שמחה משפחתית
פורסם ע"י חיה גוטליב טיפול on 13/01/2022 ב6:06 pmאשמח לקבל עזרה ממנוסות
אני עורכת בר מצוה בעוד ששה שבועות ורוצה להערך מראש. מה אפשר להקפיא?
איך להערך מבחינת כמויות לסלטים ופשטידות?
חיה גוטליב הגיבה לפני 3 שנים 3 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
30320חברה חדשה
כל מה ששייך למחלקת העופות/ דגים- אפשר בלי בעיה.
מאפים/ קינוחים- כנ”ל.
מה שיש בו ירקות- פחות מומלץ, כי המרקם בד”כ נהרס.
באופן כללי אני לא יודעת מה בתפריט… אבל חשוב לדעת בלי קשר לבר מצווה שכל מה שמכיל קורנפלור אי אפשר להקפיא כי הוא “אורז” את הנוזלים בצורה שמתפרקת בהפשרה.
אריזה נכונה- כל מה שתקפיאי רצוי בקופסא אטומה עטופה בניילון נצמד, והפשרה ארוכה במקרר ולא בחוץ.
מבחינת כמויות תשאלי מי שמנוסה, הגדולה שלי עדיין לא בת 3😊
אבל מה עניתי- זה מניסיוני המקצועי בתחום ומהבית, כך שאת יכולה לסמוך עלי בלי לחשוש…
בהצלחה ומזל טוב!
-
000חברה חדשה
דווקא אני ערכתי ארוע גדול התארגנתי אליו בצורה כזאת (שבועיים לפני הזמן)
שניצלים הקפאתי
פשטידת פטריות ופשטידת קולורבי הקפאתי
סלטים: טחינה ודיפ – הקפאתי
עוף הכנתי טרי באותו יום – הפשרתי אותו וניקיתי אותו יום קודם, כנ”ל הכנתי את הרוטב יום קודם כך שזה היה רק להכניס לתנור באותו יום
וגם סלומון הכנתי טרי
בגדול לגבי הקפאה:
1. אין בעיה להקפיא כל ירק מלבד תפוח אדמה שנהרס בהקפאה
2. הסוד הוא לא הפשרה וחימום ואז מרגישים שהגיע מהקפאה אלא ישירות חימום והטעם טרי לגמרי
(כמובן שסלטים הפשרה במקרר לפחות יום קודם)
בהצלחה!
Log in to reply.