שמחה משפחתית

  • רחלי מ

    הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    14/01/2022 ב12:07 pm

    כל מה ששייך למחלקת העופות/ דגים- אפשר בלי בעיה.

    מאפים/ קינוחים- כנ”ל.

    מה שיש בו ירקות- פחות מומלץ, כי המרקם בד”כ נהרס.

    באופן כללי אני לא יודעת מה בתפריט… אבל חשוב לדעת בלי קשר לבר מצווה שכל מה שמכיל קורנפלור אי אפשר להקפיא כי הוא “אורז” את הנוזלים בצורה שמתפרקת בהפשרה.

    אריזה נכונה- כל מה שתקפיאי רצוי בקופסא אטומה עטופה בניילון נצמד, והפשרה ארוכה במקרר ולא בחוץ.

    מבחינת כמויות תשאלי מי שמנוסה, הגדולה שלי עדיין לא בת 3😊

    אבל מה עניתי- זה מניסיוני המקצועי בתחום ומהבית, כך שאת יכולה לסמוך עלי בלי לחשוש…

    בהצלחה ומזל טוב!

  • חיה גוטליב

    טיפול
    חברה
    15/01/2022 ב10:33 pm

    תודה רבה.

  • רחל .

    חברה
    חברה
    16/01/2022 ב2:50 pm

    דווקא אני ערכתי ארוע גדול התארגנתי אליו בצורה כזאת (שבועיים לפני הזמן)

    שניצלים הקפאתי

    פשטידת פטריות ופשטידת קולורבי הקפאתי

    סלטים: טחינה ודיפ – הקפאתי

    עוף הכנתי טרי באותו יום – הפשרתי אותו וניקיתי אותו יום קודם, כנ”ל הכנתי את הרוטב יום קודם כך שזה היה רק להכניס לתנור באותו יום

    וגם סלומון הכנתי טרי

    בגדול לגבי הקפאה:

    1. אין בעיה להקפיא כל ירק מלבד תפוח אדמה שנהרס בהקפאה

    2. הסוד הוא לא הפשרה וחימום ואז מרגישים שהגיע מהקפאה אלא ישירות חימום והטעם טרי לגמרי

    (כמובן שסלטים הפשרה במקרר לפחות יום קודם)

    בהצלחה!

  • חיה גוטליב

    טיפול
    חברה
    17/01/2022 ב2:03 pm

    תודה רבה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן