עיצוב והפקת אירועים ושמחות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 12 דקות עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת שולחן, עיצוב אירועים, שזירת פרחים, קישוטי עוגות, עיצוב מתנות, גילוף פירות, עיצוב בארים, מיתוג אירועים ועוד. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות 472 השראות 12 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תוכנית לבת מצווה קדם ‹ Forums ‹ עיצוב והפקת אירועים ושמחות ‹ תוכנית לבת מצווה Tagged: תוכנית לבת מצוה, תכשיטים עיצוב והפקת אירועים ושמחות תוכנית לבת מצווה פורסם ע"י חני חזן אומנות ועיצוב on 03/12/2023 ב8:05 pm מחפשת אחת שיש לה תוכניות מעניינות לבת מצווה וגם מחיר… עזר לך? 👍 תמר צביאלי הגיבה לפני 10 חודשים, 2 שבועות 5 חברות · 5 תגובות תוכנית לבת מצוהתכשיטים 5 תגובות חוי הומינר אומנות ועיצוב חברה 03/12/2023 ב9:45 pm יש לי הפעלה בבלונים לבת מצווה עזר לך? 👍 אוונטיו. בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. אומנות ועיצוב חברה 07/12/2023 ב10:05 am ממליצה על נחמי וינשטוק, – פעימות של תודה הרבה מזל”ט! עזר לך? 👍 אוונטיו. בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. אומנות ועיצוב חברה 07/12/2023 ב10:13 am אהה… וכמובן – לשמחוש היקרה – אם את בעניין של סדנא.. בהצלחה! עזר לך? 👍 מרים גראוס אומנות ועיצוב חברה 07/12/2023 ב10:38 pm ערכות תכשיטים להכנה עצמית-גם הפעלה וגם מזכרת!! קלות להכנה! אין צורך בידע קודם!! http://www.miriamjewelrykits.com 058-320-5846 miriamjewelrykits.com403403 ערכות-תכשיטים.jpg 265 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 תמר צביאלי חברה חברה 21/12/2023 ב6:01 pm אם זה עוד רלוונטי יש לי תוכנית בת מצווה מדהימה מפעילה וערכית מאוד! לקבלת טריילר לפנות למייל *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו