היי שירה,
אז ככה –
בגדול יש 2 שיטות לתמחור:
א. את יכולה להחליט ולרשום על דף ההוצאות: שירה = ________ הסכום אותו את רוצה לקבל.
ואז פשוט לכל ההוצאות את מוסיפה את הסכום שאמור להוות תמורה לעבודה שלך, ולגרום לך להרגיש שהיה לך כיף ושווה.
ב. פשוט לתמחר לפי מוצרים, ואז זה תלוי בכמה פרמטרים.
האם את רק מעצבת, או גם אחראית על המתוקים?
כמה אנשים יש באירוע? הבר ממותג או לא?
מה בעיקר כולל הבר – קינוחים או סוכריות ומתוקים?
תאתגרי אותנו:)
תפרטי כמה שיותר, ובעז”ה מקווה שאוכל לכוון אותך.