להגיב ל: ברוכות הבאות לקהילת "אוטומציה עסקית"!

• abo.automations

כללי
    חברה
    18/02/2024 ב1:40 am
    0
    0
    0
    חברה חדשה

שלום לכולן,

שמי יעל בן חמו,

אני עוסקת באוטומציה עסקית, מטמיע מערכות CRM ובונה צ’אט בוטים. אלו כלים שיש לי ביד, איתן אני משתמשת בכדי למצוא ללקוחות שלי פתרונות חכמים ואוטומטיים בכדי שיוכלו לחסוך בזמן, כסף, משאבים וכח אדם.

נוסף לזה כיום אני מורה בסמינר הרב וולף בבני ברק להנ”ל

את הניסיון הגדול ביותר שלי רכשתי בעבודה בשטח כמנהלת משרד, מנהלת חשבונות וחשבת שכר- בסמינר, חברות ומשרד רו”ח. במהלך עבודתי במקומות הללו, ולימודי כיועצת משכנתאות, ראיתי והכרתי את הקושי ואת הצורך במתן פתרונות יעילים וממוקדים: לסירבול בצורת העבודה של העסקים והמוסדות, למצבים חוזרים ונשנים של “כיבויי שריפות” ולביזבוז בזמן וכח אדם.

לכן כיום, במציאת פתרונות ללקוחות שלי, אני שמה דגש מיוחד על מתן מענה מקיף לבעיה של הלקוח ועל חווית הלקוח וחווית המשתמש במערכות שאני מטמיע ובפתרונות שאני מציע. וכן שימת לב מיוחדת לקהל היעד של העסק או המוסד ומתן פתרונות מותאמים לאופי וצורת החיים של הלקוחות. כולל פתרונות לציבור החרדי ולסינוני האינטרנט השונים.

בין התוכנות והמערכות שאני עובדת איתן: פיירברי, אוריגמי, Salesforce, Airtable, כלי גוגל, Clickup, Fillout, Make, Zapier, Smartsuite, Excel, Google sheets, Cal.com, Calendly, רב מסר, Canva, Chatrace ועוד

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן