אוטומציה עסקית
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 7 שעות
הקהילה הנשית החרדית לנשות האוטומציה העסקית:
צ’אטבוטים, מערכות CRM וDB, פתרונות טכנולוגים מתקדמים... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
איך משתמשים במייל הוק כדי לבדוק אם הגיע מייל חדש?
קדם ‹ Forums ‹ אוטומציה לעסקים ‹ איך משתמשים במייל הוק כדי לבדוק אם הגיע מייל חדש?
-
איך משתמשים במייל הוק כדי לבדוק אם הגיע מייל חדש?
פורסם ע"י זהבי קפלן הייטק on 20/12/2024 ב11:02 amוכן האם אפשר להשתמש בwhach mails כדי לבדוק אם הגיע מייל חדש כי כשאין מיל חדש הוא לא ממשיך את הסינריו.
והמודול גט מיילס, לא מביא את המיל האחרון שנכנס?
ח. כהן הגיבה לפני 4 שבועות 3 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
2283080פעילה בקהילה
לפי מה שידוע לי – את צריכה לעשות הפניה של המיילים מהמייל שלך לכתובת של ה mailhook.
ב watch emails את יכולה להשתמש בצורה מתוזמנת, ואז הוא יביא כל פעם את כל המיילים החדשים שהגיעו מהפעם הקודמת שהוא רץ.
(גם get mails אפשר, אם מגדירים אותו להביא את כל המיילים שלא נקראו, או שהגיעו בטווח זמן מסויים, אבל זה פחות מובנה לזה).
אם את רוצה שירוץ ברקע כל הזמן ויפעיל את הסנריו ברגע שמגיע מייל – את צריכה להשתמש ב mailhook (ולעשות הפניה מהמייל שלך לכתובת של ה mailhook). אם לא חשוב לך שזה יהיה באותו רגע, את יכולה להשתמש ב watch emails.
-
600חברה חדשה
רבקה היקרה, תודה על נכונותך לעזור.
רציתי לשאול איך בדיוק עושים את ההפניה של הmailhook מהמייל שלי לכתובת של המיילהוק.
הבעיה בwatch emails שברגע שלא מגיע מייל חדש שאת זה אני בודקת הוא לא ממשיך את הסינריו אלא מציג הודעה שהוא לא מצא מידע חדש. ואת תוכן ההודעה הזו אין לי אפשרות להוציא משום מקום. אז מה עושים?
ב get mails איך מגדירים מייל שהגיע בטווח זמן מסוים. עדיין לא הצלחתי לסדר את זה.
תודה רבה
זהבי
-
2283080פעילה בקהילה
בהגדרות של הג׳ימייל – העברה ו POP/IMAP
שם את מוסיפה כתובת להעברה ושמה את הכתובת של המיילהוק
ואז את יוצרת מסנן שמעביר את ההודעות שאת רוצה למיילהוק
-
30620חברה חדשה
יש הדרכה מוסרטת, מאד ברורה, של מישהי בשם דבורי וובר.
כאן נרשמים לרשימת התפוצה שלה, בפוסט השני קיבלתי את ההדרכה על המיילהוק.
-
-
Log in to reply.