המרצים מפדבקים ו… יש לנו זוכה באתגר #1 קהילת אוטומציה >>
המרצים מפדבקים ו… יש לנו זוכה באתגר #1 קהילת אוטומציה >>
קודם כל היה מהממם!!! אששש ..
השראה ואיזה כיף שהשתתפתן!העברנו למרצים את שלושת הבנות עם הכי הרבה לייקים והן – ספיר חייט, ברכי לובלינג, אסתר ויסבקר

מר מז'ינסקי :
Running +20 – גם המשמעות של השם של לרוץ מהר וגם התיאור הוא קיצור חיסכון דיוק ומאוד אהבתי.מר שילה:
Running +20
בהירות – הבנה מהירה ומדויקת של מה השירות.
יצירתי וחדשני – מעביר מסר של פתרון איכותי וטכנולוגי שיתאים לכל אחד.
שם משמעותי – מגביר את התחושה שאני במקום הנכון.מר ריבק:
abc +20
בחרתי בcbc ,נקי אבל עדיין מושך את העין צבעוני ונטען מהר.מר נחליאלי:
Running +20
החתימה running הכי מעניינת, מכילה הכי הרבה נתונים, ומושכת תשומת לב, אבל קחו בערבון מוגבל, אני לא איש שיווק.גב' שוורץ: (מי זאת?)
Running +20
משדר על השירות שלך – זה קשור לטכנולוגיה, וזה הולך לקרות בקליק. שונה ומקורי.
נקודות נוספות למחשבה ושיפור –
ספיר – במקרה שמתי לב שהאייקון הפנימי מתחלף שזה ממש מגניב, אבל – אומר שהאנימציה ארוכה. לשיקול אם לוותר על הסדרה, כי בעלי העסקים (הממהרים) לא ישארו לבהות. כך תרויחי משקל קל.
אסתי – החתימה משדרת רצינות כל הכבוד. אינטרגציות – לא כולם מכירים את המילה, יותר מי שכבר בפנים אבל זה גם בסדר לסנן קהל לשיקולך.
ברכי – מאוד יפה ומקצועי !
אופציונאלי – הA הראשונה נראית כמו C לממהרים כנל לא שמים לב ליופי, תראי שריבק התבלבל (חשב שזה cbc אבל בכל זאת אהב הכי 🙂הצעות נוספות –
צבעים, מי שהלכה על צבע אדום – למרות שהיו כאלו יפים – אדום זה מלחיץ, אפילו בתת מודע.
@gbatzion בת ציון שלך נגיד מאוד יפה ומקורי אבל אולי כדאי שהכפתור יהיה ירוק ?
(כלומר אחרי השירות שלך "הדלקת" את העסק. גורם לו לפעול )
@Anat – מקסים, מהירות זה מדבר מאוד – אפשר לתכנן שהירוק יהיה הדומיננטי ? )לסיום – אין נכון ולא נכון,
הכי חשוב – לכולכן יש חתימות וממשיכים איתן קדימה 🙂
ולא להסיר חתימה גם אם זה לא בדיוק לפי הכללים… לא נורא תמיד משתפרים תוך כדי תנועה.אז הרינו להודיע , קבלו את חביבת הקהל –
ספיר חייט @sapirhayat 👏👏👏ספיר, הגביע, כלומר המיסטר קיטשן, הוא שלך 🏆 כל הכבוד! שרי מהצוות תיצור איתך קשר.
הבנתי שהוא שווה ופופולרי ויש בנות עם בשרי וחלבי. לי עוד לא יצא לנסות,
אז תספרי לנו איזו ארוחת ערב את עושה עם זה 🙂
אם במקרה את מאלו שכבר רכשו כזה, אפשר לעזור, תגידי לשרי.הארה –
תראו מה הכח של הקבוצות, מהדיון הקודם ידוע לי על 4 פרויקטים שנרקמו מהקהילה, וזה רק ממי שפנתה אליי וסיפרה במייל.
כדאי גם לעדכן בתמונת פרופיל שלכן את החתימה וכו'.זהו מקווה שנהנתן 🙂
אתגר #2 בדרך… להפשיל שרוולים…אשמח לשמוע פידבקים או הצעות בכל נושא
איתכן בדרך להצלחה בע"ה ♥️טליה
Log in to reply.