קופירייטינג ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 640 תיק עבודות מסמכים אלבומים עדכונים מובילות בקהילה דרושה בהקדם עד להיום קופרייטרית קדם ‹ Forums ‹ קופירייטינג ‹ דרושה בהקדם עד להיום קופרייטרית קופירייטינג דרושה בהקדם עד להיום קופרייטרית פורסם ע"י BRACHA GENASYA חברה on 26/12/2024 ב11:33 am שלום וברכה לעסק חדש בתחום ה AI דרושה ממש בהקדם מישהיא שמבינה בתחום משיהיא שמסכימה להשתלב באתגר שלנו הצעה מענינת למייל bracha1011 עזר לך? 👍 אפרת קופמן הגיבה לפני 1 חודש, 4 שבועות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אפרת קופמן מיתוג שיווק ופרסום חברה 27/12/2024 ב1:17 pm 338 454 0 פעילה בקהילה היי שלחתי לך תיק עבודות למייל.אני פרסומאית, קופירייטרית וכותבת תוכן עם ידע נרחב מאוד ב-AI לשיפור ולייעול תהליכי קריאייטיב, חידוד ומיקוד האסטרטגיה ולכל מטרה אחרת שתצטרכי. אשמח לשמוע פרטים ונמשיך לשוחח במייל ששלחתי לך. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו