קופירייטינג ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 666 תיק עבודות מסמכים אלבומים עדכונים מובילות בקהילה התייעצו בנוגע לשם לעסק- קדם ‹ Forums ‹ קופירייטינג ‹ התייעצו בנוגע לשם לעסק- קופירייטינג התייעצו בנוגע לשם לעסק- פורסם ע"י מרגלית אסולין מיתוג שיווק ופרסום on 14/05/2025 ב9:49 am מה אתן אומרות על השם באנג’י? מקפצה לעסקים? אני רוצה שהלוגו ישדר מקצועיות וגם קריאטייביות השאלה0 האם זה נשמע מספיק מקצועי או שהגרפיקאית כבר תעשה את העבודה והלוגו ישדר מקצועיות? עזר לך? 👍 סטודיו יגוארט הגיבה לפני 6 שעות, 55 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה סטודיו יגוארט גרפיקה חברה 14/05/2025 ב11:09 am 15 88 0 חברה חדשה שם יפה! אהבתי! גרפיקאית טובה תתאים את המיתוג עפ”י מה שאת רוצה לשדר. וכמובן עפ”י הבידול הייחודי שלך. בהצלחה רבה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו