חושבת להירשם לקורס קופירייטינג? אם נעשה את זה ביחד, זה יעלה לנו חצי מחיר.

קדם Forums קופירייטינג חושבת להירשם לקורס קופירייטינג? אם נעשה את זה ביחד, זה יעלה לנו חצי מחיר.

• חושבת להירשם לקורס קופירייטינג? אם נעשה את זה ביחד, זה יעלה לנו חצי מחיר.

פורסם ע"י שרה לרנר  הוראה רכזות וחינוך on 28/09/2025 ב9:55 pm

אני חושבת להירשם עכשיו לקורס כתיבה שיווקית של לירון פיין – קורס מותאם לגמרי לציבור החרדי, הן מבחינת הכשרות והן מבחינת ההתאמה לסגנון השיווק בעסקים בציבור החרדי.

אם נרשמים שניים ביחד – המחיר הוא 7,000 + מע"מ במקום 14,000 + מע"מ.

ועל כן, אני מחפשת שותפה…

יש לי הקלטה של מפגש ההסברה בזום וגם את הסילבוס, למי שרוצה לראות.

אם זה מעניין אותך – אשמח שתיצרי איתי קשר כאן בשרשור או בהודעה פרטית.

תודה ובהצלחה לכולנו!

שרי רובל רובל הגיבה לפני 2 שבועות, 4 ימים 5 חברות · 13 תגובות
  • 13 תגובות
  • קרייסי צימרמן

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    29/09/2025 ב8:56 am

היי אני גם ממש רצינית

מחפשת שותפה. נפלת עלי מהשמים……

המייל שלי k05331400354 וכו

• שרה לרנר

הוראה רכזות וחינוך
      חברה
      29/09/2025 ב9:04 am

מעולה!

אני יוצאת עכשיו, אז אהיה איתך בקשר בל"נ בצהריים.

• שרי רובל רובל

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    29/09/2025 ב11:56 am

שאלה לי אליכן, זו לא אמורה להיות בעיה לקבל ליווי שיווקי מגבר?

• שרה לרנר

הוראה רכזות וחינוך
      חברה
      29/09/2025 ב3:45 pm

לא נכנסת כאן לדיון כדי לא לעורר פולמוס, אבל חשוב לי לציין משום "והייתם נקיים": הנקודה הזו נכונה, ובדקתי אותה. באופן כללי, את יכולה להחליט אם הליווי יהיה בזום או רק במייל, ויש הבדלים ביניהם.

• שרי רובל רובל

אומנות הבמה והפקות תוכן
        חברה
        29/09/2025 ב4:27 pm

את צודקת שיש הבדל שרה. השאלה אם אפשר לסמוך. אני עצמי השתתפתי באחד הוובינרים וראיתי שהוא אמר למשל שרק הוא יראה את הציבור ולמעשה כולם יכלו לראות את כולם ונכון שהיו עם מצלמות סגורות אבל לא הייתה שום בעיה טכנית לפתוח והצ'אט היה שותף לכולם. זה הוכיח לי שהבן אדם לא באמת מבין ניואנסים חרדים כמו לדוגמא הנקודה הזו בה הוא מבטיח שרק הוא יהיה נוכח וכל בר דעת חרדי מבין שיש אופציה פשוט לסגור את החדר בצורה שרק הדובר יראה אבל כנראה לירון פיין שלא מספיק שוחה ביננו, לא מבין. זו רק דוגמא אחת אבל את רואה שהבן אדם פשוט לא מספיק בעניינים, קחי את הדוגמא של העגלות בהן הוא הסתמך על הג'יפיטי, מצחיק בקושי להגיד שהציבור החסידי מחפש עגלות מרובעות ושמרניות. מה שאני באה להגיד, שכל היחסים של מערכת ליווי עם גבר היא מאוד עדינה ואני שואלת באמת, איך אפשר לנהל אותה עם גבר בכלל, וענית יפה שהליווי יתקיים במייל אבל לכי תדעי מה זה נקרא ומה בדיוק הפרשנות.

אני יודעת שאת לא רוצה לעורר פולמוס אבל לי דווקא כן חשוב שהנקודה הזו תהיה מבוררת לגמרי כי אני חושבת שבנות חייבות לדעת מה כוללת התוכנית אליה הן נכנסות

• שרה לרנר

הוראה רכזות וחינוך
          חברה
          29/09/2025 ב5:39 pm

את צודקת בקשר לניואנסים (ואגב, גם אותי הצחיק הקטע של העגלות).

נראה לי שיש כאן הרבה נקודות לברר, וכל מי ששוקלת האם להצטרף – תברר את כל הנקודות הנוגעות עם הדמויות שאיתן היא מתייעצת (רב, בעל, אבא, וכו').

בכל אופן, מצהירה בזאת שלא באתי להמליץ על הקורס או לעודד אף אחת להצטרף אליו (אמנם בתחילה כן כתבתי ברוח זו, אך חוזרת בי בעקבות הנקודות שהועלו). כל אחת תברר את בירוריה, תחליט את החלטותיה, ושה' ינחה את כולנו בדרך הנכונה.

• ת. עקבי

הייטק
    חברה
    29/09/2025 ב12:05 pm

הצטרפתי במיוחד כדי להגיב פה –

שימו לב שיש אמנם דמות שמפקחת על התכנים, אבל אין לנו מושג מיהי ומהי, גם אם סופרו עליה רבות וגדולות.

בנוסף, מציינת בזהירות, כשביררתי איתו על עריכה ספרותית, אמר שהוא מביא את החומר בלי כל מה שנוגע לספרות החילונית, כשהעמקתי וביקשתי פיקוח ממשי, אמר לי – אם משה גוטמן יאשר, זה בסדר מבחינתך?
    קראתי את תכתבו, להגיד שהוא היה הכי מסונן שיש? נו, אולי מישהי שלא נפגשה מעולם במושגים זרים תסכים מאד מהר, אבל אני זיהיתי שם כמה מוטיבים גויים (הג'יני בבקבוק, לשם הדוגמא)

תבררו טוב מה הצד של ההוא שמשגיח על התכנים. מבחינה מסוימת – עצם כך שמתחילה הלך לקורס חילוני מעלה לי הרבה סימני שאלה.

• שרי רובל רובל

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    29/09/2025 ב1:00 pm

תהילה, תודה על תגובתך. כבר התחלתי לחשוב שאני הבעייתית שזה מפריע לי.

• קרייסי צימרמן

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    30/09/2025 ב9:43 am

ועוד משהו

למדתי פרסום במכללה חרדית – והם הביאו מרצות מבחוץ ובהחלט קרה (פעמיים /3) שטרקתי את המחשב מתדהמה ומגועל – איזה הדגמות לא ראויות—

מי שעבר עם לירון על התכנים זה יהודי חרדי חסידי בשם דוד שפירא שנרשם אליו לקורס לאחר ששאל את לירון האם זה יותאם גם לחרדים

למעשה אחרי שיעור אחד דוד הודיע לו שהוא מפסיק כי זה ממש ממש לא מתאים….

לירון פשוט התיישב עם דוד הנ"ל ובנה את כל התכנים מההתחלה…..

אמנם אי אפשר לסמוך על אף אחד , אבל אני כן נוטה לתת אמון ביהודי שהחליט להפסיק לימודים – שהוא אכן עבר כהוגן על התכנים שהם באמת נקיים – והם מותאמים גם לגברים חרדיים חניוקים.

והתוכן שהוא מלמד הוא פרקטי ישים ועובד בלי שום השוואה למה שיש היום בשוק להציע…

• שרי רובל רובל

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      30/09/2025 ב5:25 pm

סליחה שאני לא מורידה את הנושא מסדר היום אבל הוא מקומם אותי מכל כיוון שאני רק מסתכלת, חוץ מהקטע הדתי, גם היוהרה הזו שכל משרדי הפרסום החרדיים לא שווים כלום ורק הוא מביא את הבשורה לציבור המסכן שלא יודע מה זה שיווק.

מערכת הפרסום החרדית עובדת יופי ויעידו מיליוני המכירות שמתנהלות תחתיה. יש מה לשפר? וודאי. כמו כל דבר בעולם הלא מושלם בו אנחנו נמצאות אבל מכאן ועד לפסול את כל מקומות הלימוד, כל הקופירייטרים וכל משרדי הפרסום, הדרך ארוכה ולא מתכווננת עם המציאות.

לא חושבת שיכול משהו מבחוץ ולהיות הגואל שמושיע את מקצועיות הפרסום החרדית

• קרייסי צימרמן

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    30/09/2025 ב9:35 am

הוא הציג "בדיוור במייל" הדגמה שערך במודל ג'יפיטי שאימן, בו שאל "מה חשוב לנשים חרדיות בעגלה"

שניה אני העתיק את המקור

"ניואנסים חשובים לפי מגזר:

חסידיות:

● יעדיפו עגלות גבוהות, מרובעות, עם מראה מסורתי

)"עגלה של פעם"(.

● לעיתים יעדיפו עגלות שאינן מתפרקות לשלד+טיולון,

אלא יחידה אחת עבה ורחבה.

● פחות פתוחות לעיצובים חדשניים.

אלו היו התוצאות של המודל שלו, שלא מעודכן נכון לעכשיו בסטייל הנכון של החסידיות …

האם זה שהוא(?) לא כ"כ מעודכן בניאונסים של נשים חסידיות – זה נקודה לטובתו או לרעתו?

• שרי רובל רובל

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    30/09/2025 ב4:27 pm

זה לא עניין של לטובתו או לרעתו. זה עיין שהבן אדם לא מונח בציבור אליו פונה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן