קופירייטינג ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 576 תיק עבודות מסמכים אלבומים עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! חסות על אירוע קדם ‹ Forums ‹ קופירייטינג ‹ חסות על אירוע קופירייטינג חסות על אירוע פורסם ע"י רות סויסה – עיבוד תוכן/כתיבה שיווקית/עריכה והגהה כללי on 28/03/2024 ב3:46 pm בס”ד מקווה ששואלת במקום הנכון: כמה מקובל לקחת על נתינת חסות באירוע? מדבר על חברה ענקית שתרוויח מזה לידים חדשים והמנהל לא יודע מה המחיר. אשמח למספרים כאן או באישי. תודה גדולה! עזר לך? 👍 חני ינקלביץ הגיבה לפני 6 חודשים, 1 שבוע 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה חני ינקלביץ צילום ומולטימדיה חברה 12/05/2024 ב4:04 pm רות, חסות זה עניין למומחים… יש אנשים שיש להם הרבה נסיון בסעיף וכדאי להתייעץ איתם כי צריך לדעת איך לפנות נכון לחברות ולגופים הגדולים המשק:) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו