קופירייטינג ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 576 תיק עבודות מסמכים אלבומים עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! יש לי שם לאיזה עסק אני לא סגורה על זה אשמח לחוות דעת… קדם ‹ Forums ‹ קופירייטינג ‹ יש לי שם לאיזה עסק אני לא סגורה על זה אשמח לחוות דעת… קופירייטינג יש לי שם לאיזה עסק אני לא סגורה על זה אשמח לחוות דעת… פורסם ע"י חני חזן אומנות ועיצוב on 10/03/2024 ב9:26 pm תודה! אני לא רוצה לפרסם את השם הזה בפומבי שזה עוד בשלבי מחשבה אז מי שמסכימה אשמח אם היא תוכל לשלוח לי הודעה בפרטי…. תודה ענקיתתתתתת!!!!!! עזר לך? 👍 א. לורבר תוכן שיווקי. קופירייטינג. הגיבה לפני 8 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה א. לורבר תוכן שיווקי. קופירייטינג. מיתוג שיווק ופרסום חברה 11/03/2024 ב4:23 pm עניתי לך באישי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו