קופירייטינג ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 20 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 576 תיק עבודות מסמכים אלבומים עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! מתעניינת אודות לימוד המקצוע. קדם ‹ Forums ‹ קופירייטינג ‹ מתעניינת אודות לימוד המקצוע. קופירייטינג מתעניינת אודות לימוד המקצוע. פורסם ע"י פנינה לוין אומנות הבמה והפקות תוכן on 22/09/2024 ב10:22 pm למדתי חנוך מיוחד והוראת עברית. אני כותבת שירים והקראות ברמה גבוהה. הייתי שמחה לשמוע האם המקצוע מומלץ, היכן לומדים אותו, והאם יש ביקוש . תודה רבה! עזר לך? 👍 שרה ג הגיבה לפני 2 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה שרה ג מיתוג שיווק ופרסום חברה 23/09/2024 ב8:47 am היה פה שרשור קודם ארוך. נראה לי בשם קופירייטינג. או פרוג וסיעור מוחות. אם מעניין אותך אני עשיתי ממש סקר שוק, את יכולה לפנות אלי באישי. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו