קופירייטינג ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 11 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 605 תיק עבודות מסמכים אלבומים עדכונים מובילות בקהילה סיעור מוחות בנושא מכירה/קניית דירה קדם ‹ Forums ‹ קופירייטינג ‹ סיעור מוחות בנושא מכירה/קניית דירה קופירייטינג סיעור מוחות בנושא מכירה/קניית דירה פורסם ע"י נחמי ב.ש. שוּרוֹת- כתיבת תוכן מהשורה הראשונה אומנות הבמה והפקות תוכן on 26/12/2024 ב8:07 pm עבור קופי למודעת פרסום, יעזור לי מאד מי שתוכל לענות- 1. את צריכה למכור את הדירה שלך- איך זה מרגיש לך? תודה ענקית. כמובן שאעלה בעז”ה את התוצר המוגמר:) עזר לך? 👍 רחלי עפעס הגיבה לפני 11 שעות, 49 דקות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ר. טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 26/12/2024 ב8:09 pm 63 56 פעילה בקהילה כאב ראש ותלוי איזה סיטואציה למשל יכול להיות קושי ויכול להיות גם ציפייה עזר לך? 👍 רחלי עפעס אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 26/12/2024 ב11:17 pm 46 30 חברה חדשה רק אל תגידי לי שאת הולכת להשתמש בלעוס של ‘החברה למימוש זכויות’ עם הפלונטרים והקלסרים שלהם…! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו