קופירייטינג ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 576 תיק עבודות מסמכים אלבומים עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! פרסומת החזרי מס לקבלת השראה קדם ‹ Forums ‹ קופירייטינג ‹ פרסומת החזרי מס לקבלת השראה קופירייטינג פרסומת החזרי מס לקבלת השראה פורסם ע"י Dina K חשבונאות ויעוץ מס on 18/07/2024 ב4:46 pm יצא לכן לעשות פרסומת למשרד שנותן שירות של החזרי מס? אשמח מאד אם תוכלו להעלות לפה עזר לך? 👍 כבי מלבסקי הגיבה לפני 4 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום חברה 23/07/2024 ב9:38 am יש לי פה בתיק פרסומת ליועצת מס אולי יעזור לך https://drive.google.com/file/d/1CzaziYFC1nlr9kKxmV0r3chhS40OZJx-/view?usp=drive_link drive.google.comתיק עבודות כבי מלבסקי עיצוב מזניק.pdfתיק עבודות כבי מלבסקי עיצוב מזניק.pdf עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו