תמחור// עבודה וחצי

קדם Forums קופירייטינג תמחור// עבודה וחצי

• תמחור// עבודה וחצי

פורסם ע"י תמי אפשטיין  כותבת on 02/02/2026 ב9:04 am

אשמח לשמוןע חוו"ד מקצועית בנושא התמחור.

לקוח ביקש עבודה. כתבתי לו. ב"ה יצא מוצלח מאד, הניע את המערכת וכו'.

שילם מיד. בקיצור, אחד שכיף להתנהל איתו.

עוברת תקופה, והוא מבקש עבודה נוספת, הפעם לתחום משיק. זה אומר ששלד הכתבה הקודמת יכול להשאר על מתכונתו, וצריך רק להחליף כמה תיאורים וסיטואציות.

כמה הייתן גובות על הכתבה השניה? היא בערך 1/2-1/3 עבודה. האם התמחור הוא באותו יחס (1/2-1/3 מהמחיר הרגיל), חצי מהתמחור הקודם, או מחיר רגיל כמו כל עבודה?

אשמח להחכים

שרה לרנר הגיבה לפני 1 יום, 7 שעות 2 חברות · 3 תגובות
  • 3 תגובות
  • שרה לרנר

כותבת
    חברה
    02/02/2026 ב9:27 am
    פעילה בקהילה

מניסיון בתחומים דומים – תחשבני מראש שכנראה בכל זאת העבודה תהיה יותר ממה שאת חושבת. אם צריך להחליף חצי – אז זה אולי שלושת רבעי עבודה, לא חצי עבודה.

אני הייתי נותנת מראש מחיר שנמוך בעשרים-עשרים וחמישה אחוזים מהמקור, ומקסימום נותנת לו הנחה נוספת בסוף, אם זה באמת היה כלום עבודה. ככה הוא גם ירגיש שקיבל צ'ופר, ומצד שני – תשאירי לך את האופציה להרוויח כמו שמגיע לך אם העבודה תהיה רבה מהמתוכנן.

• תמי אפשטיין

כותבת
      חברה
      02/02/2026 ב9:31 am
      מנהלת קהילה

מדברת לאחר מעשה.

הוא לא שאל אותי מראש על תמחור. אמר שסומך עלי. ביצעתי את העבודה, וכעת עלי לנקוב בתשלום.

זה לקח לי לא יותר מ-1/3 זמן

• שרה לרנר

כותבת
        חברה
        02/02/2026 ב9:38 am
        פעילה בקהילה

אם כך, הייתי מורידה מהמחיר המקורי בערך 40%.

כעצמאית, התשלום שאת גובה הוא על המוצר שאת נותנת, לא רק על שעות עבודה. לכן זה הוגן להוריד במחיר, אבל זה לא חייב להיות צמוד לשעות העבודה המדוייקות.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן